نقل قول نوشته اصلی توسط z_sdgh
سلام
مشکل شمارو من هم دارم و این باعث شده از روال عادی زندگی که ازدواجه عقب بمونم.
به هیچ مردی اطمینان ندارم و میشه گفت منزوی شدم. به نظر من نمیشه مبارزه کرد بله در ایران خیانت عادی شده و این از طرف اقایان بیشتره. لطفا جبهه نگیرید و واقعیت رو ببینید. فقط دو راه حل دارد یا شما هم مثل بقیه باشید و خودتونو فراموش کنید و بگران شکستن دل کسی نباشید یا تنها سر کنید.

دوستان مشکل به این بزرگی وجود دارد چط.ر میشه اونو ندید و فکر که کوچیکه.
بدترین درد تو این دنیا تنهاییه.
قبول کنید اطمینان به دختر جماعت خیلی خیلی خیلی سخت تر از اعتماد کردن به یه پسره.من با این سن و سالم و این همه برخوردم با دخترا,باور کنید هنوز این موجودات خارق العاده رو نشناختم.ولی در عوض با دو بار نشست و برخواست با پسر,همه اخلاق و رفتارش دستم میاد و میدونم چیکارست.
در جواب حرف شما:
نگین خیانت از طرف پسرا زیاد شده,تا دختر نخواد خیانت کنه,پسر بالا بره ,پایین بیاد,نمیتونه یه دختر رو از راه بدر کنه.دختر پذیرنده این عمل زشته,اونه که انتخاب میکنه که این کارو بکنه یا نه.