به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: ثمره زندگي

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 تیر 90 [ 10:48]
    سطح
    28
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 22 در 13 پست

Array

RE: ثمره زندگي

راستش عزيزم نميدونم، شوهرم هم دچار شكه، يه بار ميگه ميخواي اصلاً بچه دار نشيم، يه بار ديگه ميگه من چند سال ديگه بچه ميخوام، آخه يه جورايي با خودم فكر ميكنم يعني ما تا آخر عمرمون دوتايي تنها باشيم؟! اونوقت زندگي يه جورايي كسل كننده و بي روحه و از طرف ديگه هم بچه داري حوصله ميخواد، وقت ميخواد، كارتو بايد ول كني، بشيني تو خونه، تربيت بچه خيلي مهمه و فراهم كردن رفاهش و اينكه وقتي تو و شوهرت هنوز مشكل مالي داريد و حتي شوهرت هنوز كار ثابتي نداره و هزار تا مشكل ديگه.

2. کاربر روبرو از پست مفید نازنين 111 تشکرکرده است .

نازنين 111 (سه شنبه 11 آبان 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    aftabgardon گرامي
    اينكه واقعا دليل اصلي همسرت از اينكه بچه نمي خواهيد چي هست نياز به توضيحات خودشون داره.
    اما ما اينجا به طور كلي نكاتي را در اين مورد مي آوريم.
    الف)‌ممكنه نسبت به مسئوليت هاي بسيار زيادي كه در قبال فرزند بر والدين تحميل مي شود خود را ضعيف ببيند.
    ب) ممكن است ارزيابي اشتباهي داشته باشد كه وضعيت فعلي بهترين وضعيت زندگي خانوادگي را براي شما فراهم مي كند.
    ج) ممكن است پاي مسائل اقتصادي و ضررهاي احتمالي از اين مورد را در نظر بگيرد.
    د) شايد فرزند را خاتمه كامجويي و لذت طلبي انحصار طلبانه در خانه قلمداد كند.
    هـ) يك دليل خاصي داشته باشد كه از گفتنش احساس خوبي نداشته باشد
    و دلايل بي شمار ديگر....

اما تحليل زندگي به صورت صحيح مي تواند پاسخ صحيحي به دلايل بالا يا دلايل خاص داشته باشد.
    - انسان در فاصله تولد تا مرگ از مراحل مختلفي گذر مي كند.
    - استفاده بهينه و صحيح و بهره برداري كامل در هر مرحله علاوه بر خودشكوفايي و لذت پايدار ،‌موجب مي شود مبناي قوي مرحله بعد زندگي نيز فراهم شود.
    - بر اساس 2 فرض فوق. كودكي كه مرحله كودكي را به جاي بازي، به تحصيل پرداخته هست در مراحل نوجواني شانس دانشگاه و ادامه تحصيل مي يابد،‌ و در بزرگسالي شانس يك شغل و موقعيت مناسب و ازدواج خوب را براي خود فراهم مي كند.در مورد فرزند داشتن هم اين چنين هست.
    اوایل بزرگسالی (مرحله صمیمیت در برابر انزوا) توانائی برقرار کردن پیوندهای صمیمانه و دیرپا، انتخاب مسیر شغلی هست
    و ميانسالي ( باروری در برابر در خود فرورفتگی) علاقه‌مندی به امور خانواده، جامعه، و نسل‌های آینده هست. در اين مراحل اگر فرد خوب نقش و وظايف خود را ايفاء‌ كند، نتيجه اش احساس رضايت از زندگي بوده و پيشماني سراغش نخواهد آمد.

خلاصه اينكه:
    اگر در هر مرحله از زندگي فرد مشغول به همان مرحله شود، به نحوي كه به جاي انجام وظايف و مسئوليت هايش بر اساس لذت طلبي موقت آن مرحله فعاليت كند، مرحله بعد با مشكل روبرو مي شود.
    در مرحله اي كه سن بالا مي رود و معمولا افراد ارتباط خود را با نسل بعدي برقرار مي كنند (نه نسل گذشته و نه نسل هم عرض )، در اينجا سندرم آشيانه خالي ، تنهايي و انزوا فشار زيادي را روي خانواده مي گذارد. مخصوصا اگر با اختيار اين روش از زندگي (بدون فرزند بودن)را بدون نظر به عارضه هايش انتخاب كرده باشيم.

پس شما مي توانيد در صحبتهايتان ديد نزديك بين همسرتان را به عاقبت انديشي و دورانديشي به ملايمت و بدون اصرار تغيير دهيد.
    همانطور كه يك كودك در هنگام كودكي شايد لزوم حفظ كردن مفاهيم رياضي و علوم را متوجه نشود و بازي كردن را بهتر درك كند،‌اما در بزرگسالي كاركرد تحصيل را مي فهمد. گاهي در دوره ميانسالي هم سرگرمي به روزمرگي مانع فهم اين مي شود كه از اختيارات خود براي بهسازي آن مراحل و آينده نگري استفاده كنيم.

4. 2 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 23 فروردین 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 20 اسفند 90 [ 15:47]
    سطح
    27
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 115 در 42 پست

Array

با تشكر از همراهي شما مدير همدردي
    فكر ميكنم همسرم: نسبت به مسئوليت هاي بسيار زيادي كه در قبال فرزند بر والدين تحميل مي شود خودش را ضعيف مي ببيند.
    هر چند من اين طور در موردش فكر نميكنم. اون خيلي خوب با كوچولوهايي كه در اطرافمون هستند رفتار ميكنه و براشون وقت و حوصله زيادي ميگذاره، بچه ها هم از بودن با او لذت ميبرند و دوستش دارند. سعي ميكنم با ترسيم آينده تشويقش كنم. تا چه پيش آيد و چه در نظر آيد....

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

سلام 'aftabgardon'
    من رو هم به جرگه خودتون اضافه کنید. الان 34 سالمه و ما هم بچه نداریم و یه جورایی فعلا نمی خواهیم. البته من برای خودم دلیل دارم و فکر می کنم شاید صلاح خود بچه هم اینه ولی در عین حال به شدت نگران سن و سالم هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط aftabgardon
    اما وقتي اين همه تاخير داري ديگه حتي نمي توني راحت تصميم بگيري كه اصلا ميخواي بچه دار بشي يا نه! اصلا گاهي اصل موضوع رو ميبري زير سئوال و ميگي: چرا بايد بچه دار شد!!!
    بنظرم شما ابتدا روی خودت کار کن و جوابهایی منطقی و راضی کننده برای این سوالها پیدا کن تا نهایتا نزد خودت به نتیجه قطعی برسی که دیدگاهت نسبت به داشتن فرزند چیست و اصلا چرا این دیدگاه را داری.
    بعد از این مرحله اگر تصمیم به داشتن فرزند گرفتی، با جدیت و در عین حال مهربانی با همسرت بحث کن و چون با دلیل و بررسی به نتیجه قلبی رسیده ای می توانی پاسخها و استدلالهای منطقی در بحث با همسرت بیاوری.
    و اگر دیدی حاضر به بحث رو در رو نیست تمام صحبتها و دلایلت را برایش بنویس و از او هم پاسخ منطقی بخواه که با استدلال او شما را قانع کند.
    تا زمانی که شما با خودت بلاتکلیف هستی در واقع تصمیم گیری را به عهده همسرت می گذاری. اگر شما مصمم و آماده باشی تاثیر کلامت بسیار بیشتر خواهد بود و پاسخی درخور خواسته ات خواهی گرفت.

7. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (یکشنبه 16 آبان 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 03 بهمن 92 [ 20:26]
    سطح
    51
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    259

تشکرشده 267 در 64 پست

Array

آفتابگردون عزیز و دوستان خوبم خیلی خوشحالم که اومدن این تاپیک و حرفاتون رو خوندمو خیلی استفاده کردم... منم میخواستم یه مدتی دیگه یه همچین تاپیکی بزنم و در مورد بهترین زمان واسه بچه دار شدن بپرسم...حالا خوشحال میشم همین جا از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم...
    اول بگم آفتابگردون عزیزم به نظر من حتما بابت این موضوع پیش مشاور برین،آخه من دلیل مخالفت شوهرتون رو بعد از 9 سال متوجه نمیشم...و با صحبت های فرشته مهربان عزیز هم کاملا موافقم...
    منم 4 ساله ازدواج کردم اما خب سن خودمو شوهرم کمه و همون موقع قول دادیم 6-7 سال بعد بچه دار بشم و خدا رو شکر این 4 ساله مشکلی نبوده و کلا نذاشتم تو این مورد کسی تو زندگیم دخالت کنه اما شوهر من خیلی بچه دوسته و کلا دوست داره بچه دار بشه اما الان این حرفا رو میزنه و میگه اگه 1 ساله دیگه باشه خوبه اما من میترسم... و با وجود اینکه هر دو تامون عاشق بچه هستیم اما من میترسم از عهده اش برنیام...
    من 24 سالمه و شوهرم 25...
    مرسی از راهنمایی هاتون

9. کاربر روبرو از پست مفید dorsa65 تشکرکرده است .

dorsa65 (شنبه 15 آبان 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 115 در 42 پست

Array

خوب به نظر مياد بايد يه گروه تشكيل بديم آخه هر روز به تعدادمون اضافه ميشه
    اما جدا از همه شوخي ها و خنده ها، اين بحث خيلي مهم و جديه. درسا جان ما هم اول مثل شما فقط ميخواستيم چند سال صبر كنيم كه الان اينجاييم! هميشه اول ازدواج شور و هيجان بچه دار شدن بيشتره اما بعدش مخصوصا اگه يكي از طرفين راضي نباشه كم ميشه.
    blue sky
    عزيز: فكر كنم كار شما از منم مشكلتره 34 سالگي واسه مادر شدن سن كمي نيست. منظورم اينه كه ميگن تا 35 بايد حتما انجام بشه و گرنه بعدش با خطر همراهه.
    شما چي؟ شما چي شد كه اين قدر صبر كردي؟ فكر ميكني تا چقدر ديگه بتوني اين طوري ادامه بدي؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

aftabgardon عزیز
    راستش من 31 سالگی عقد کردم و 32 سالگی ازدواج. در زمان عقد من خیلی از همسرم خواستم که زودتر ازدواج کنیم که برای بچه اقدام کنیم چون مشکل مالی نداشتیم. اما اون زمان همسرم راضی نشد و الان متاسفانه تو زندگی خیلی مشکل داریم و من حتی گاهی از ادامه زندگی ناامید می شم و دلم نمی خواد بچه ام شاهد مشاجرات والدینش و یا احیانا نابسامانی خانواده اش بشه.
    خلاصه که همیشه آدم تو شرایطی قرار نداره که بهترین گزینه رو انتخاب کنه و گاهی مجبوره بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنه.

اما در مورد خطرات بارداری در سن بالا؛ مادر من تو همین سن من بود که برای خواهرم باردار شد و شکر خدا نه اون و نه بچه هیچ مشکلی نداشتند و به قول خودش دوره بارداری و زایمانش از بقیه بچه هاش راحت تر بود.
    از لحاظ فاصله سنی و درک فرزند؛ هم راستش همیشه روابط مادرم و خواهرم به مراتب بهتر و نزدیکتر از من و مادرم بوده است.

12. کاربر روبرو از پست مفید هستی تشکرکرده است .

هستی (سه شنبه 23 فروردین 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 13:55]
    سطح
    25
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 11 در 2 پست

Array

از همسرت بپرس اگه مشکل داشتین و بچه دار نمی شدین چی؟
    این نعمتو از خودت صلب نکن عزیزم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 115 در 42 پست

Array

وقتي به پزشك در اين مورد مراجعه كني و آزماشهات نشون بده كه سالمي و مشكلي نيست اولين چيزي كه ميگه همينه: اگه واقعا مشكلي به وجود بياد واسه درمانش به زمان احتياج هست كه ديگه وقتش گذشته. و يا مشكلي هست اما در ظاهر ديده نميشه.
    همسر من گاهي ميگه چرا همه بايد بچه خودشونو داشته باشند؟ اصلا دولت بايد يه طرحي بذاره كه همه حق بچه دار شدنو نداشته باشند!! چون خيلي ها صلاحيت داشتن بچه رو ندارند و به خاطر لذت خودشون زندگي يه انسانو خراب ميكنن. اصلا چرا يك بچه از پرورشگاه نميگيرند؟
    اما به نظر من اين فقط حرفه. پرورشگاه به همين راحتي بچه بهت نميده. بايد ثابت كني كه مشكل جسمي داري و بچه دار نميشي نه اين كه خودت نخواستي. ضمن اينكه آدم وقتي بدونه خودش مشكلي داره راحتتر بچه يه نر ديگه رو قبول ميكنه نه اين كه با اجبار باشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 115 در 42 پست

Array

سلام بچه ها
    من دارم مادر میشم. باور نکردنیه. تازه چند روزه که اینو فهمیدم. اولش فقط گریه کردم. سرشارم از اضطراب و دکتر از من خواسته سخت مواظب کوچولوی درونم باشم.
    به همسرم گفتم. حالا اون هنوز یه کلمه محبت آمیز به من نگفته. انگار خودش هم باورش نشده. میپرسه واقعیه؟ مطمئنی؟ آره دیگه حتما خیلی خوشحالی.
    چی کار کنم که خوشحال بشه؟ چی کار کنم که از این اوضاع جدیدمون خوشش بیاد؟ من خودم هم باورم نمیشه اما من از اومدنش خوشحالم....

16. کاربر روبرو از پست مفید aftabgardon تشکرکرده است .

aftabgardon (دوشنبه 22 فروردین 90)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)