به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Hybrid View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

RE: **مادر "شوهر/زن" خوب من**

سلام ویونا و درسا عزیزم:

خیلی خوشحالم که نظرات شما دوستان خوبم هم در کنار نکات مثبتی که من و اویزه عزیزم ذکر کردید خوندم...
    درست م یگید دوستان خوبم ..همه ما آدم ها باهم متفاوتیم و من نمی تونم حتی اگر بخوام منکر بشم که عده ای از افراد مشکل دارند و شاید به قول شما واژه به این مقدسی سزاوارشان نباشد..من نمی تونم 100 درصد بگم دوستان خوبم که این روند که من و امثال من داریم تا آخر حفظ میشه ولی می تونم بگم که همه سعی خودمو می کنم..
    می دونید دوستان شاید روزی منم بیام و بگم مادرش وهرم این طوری و اون طوری..ولی قصدم از این تاپیک همان طور که اشاره کردم بیشتر یک چیز بود..ایجاد بار مثبت..همیشه عده ای سالمند و عده ای بیمار ولی اون عده بیمار نمی تونه موجب بشه من سلامت رو نبینم..قصد من نه بیان خوشبختی خودمه که خوشبختی کاملا نسبی و در دست خداونده نه قصدم چیز دیگری..قصد من همان طور که گفتم اینه که نشون بدم همیشه مادر شوهر ها ..خواهر شوهر ها و ....بد نیستند گاهی هم خود ما شاید مشکل داریم .گاهی شاید هردو طرف سازگاری مثبت بلد نیستند ولی کتمان نمی کنم هستند افراد که بسیار به خانواده همسر علاقه دارند..
    دوستی داشتم 8 سال بود ازدواج کرده بود باورم نمی شد وقتی خواهر شوهرش براش غذا درست می کرد و تو کشیک می آورد داغ داغ که بخوره...من با چشم خودم دیدم با اینکه اصلا هم اول ازدواجش نبود..خب من می تونم از اون دوستم یاد بگیرم درسته؟
    دوست دارم شما هم لطف کنید میان این همه انبوه تاپیک با موج منفی ..این تاپیک سرشار از موج مثبت بمونه و شما هم اگر صحنه های قشنگی از خانواده شوهرتون دارید بنویسید نه منفی ها رو..راهکار خودتون رو در مقابله با اون مشکل بگید و حلش کنید..همه ما مشکل داریم ولی کم و زیاد داره ..اینجا می خوایم بگیم که دوستان چه مجرد چه متاهل همیشه همه وقت تاریکی ها نیستند افراد خوب هم پیدا می شود..همین..
    من خودم می دونم چون خواهر خودم با جاری و خواهر شوهرش مشکل داره و واقعا به نظرم اونها بیمار هستند!! چون عجیب و غریب اند ولی خدا رو شکر به حق مادر شوهر من تا حالا خوب بوده..اونم از روز اول خواستگاری نبود به تدریج با کارهایی که من کردم با کمک برخی دوستانم و مطالعه الان آنقدر به من علاقه داره و چه بسا اگر من هم مثل خیلی از عروس ها رفتار می کردم الان باید چه کنم چه کنم؟می کردم..
    من دنبال افزایش مهارت ارتباط با خانواده مقابل از راه تجربیات دوستانم...و گرنه همه ما غم داریم..مشکل داریم..ولی می تونیم بهم کمک کنیم...
    خوشحال میشم شما هم مثلا اگر کاری بوده که انجام دادید و به نظرتون می تونستید بهتر عمل کنید به ما به عنوان تجربه بگید تا در نهایت من و همه تازه عروس ها و مجردها خوشبخت باشیم و راه بهتری برای مواجهه با مشکلا پیدا کنیم...من منتظر شنیدن تجربیات آموزنده شما هستم..
    ممنونم..

2. 6 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (چهارشنبه 17 اسفند 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)