سلام jenifer
از اینکه اعتماد کردید و حرفای دلتون رو برای ما نوشتید خیلی خرسندم. حرفهایی که بین شما و همسرتون بصورت راز بوده و حالا با ما در میان گذاشته اید.
همین طور که از اعتماد شما و مطرح کردن صحبتهایتان خوشحال شدم، از بازخوردهای دوستان تا اندازه ای دلم گرفت.
بله شما اشتباه کردید که یواشکی با یک مرد متاهل ازدواج کردید و آن هم غیر رسمی. اما اکنون که با چنین رنج و فشاری حرفهایتان را می زنید باید روشهای بهتری را بررسی کنیم. دوستان همه دچار یک اشتباه شده اند و آن اینکه به جای اینکه خودشان را جای شما بگذارند ، شما را جای خودشون گذاشته اند.
شما که تحت فشارها و اشتباهاتی 4 سال قبل در عقد فردی متاهل در آمده اید، اکنون زمان این نیست که بدون توجه به عوارض و مشکلات بعدی قطع این ارتباط ، شما را به آن سو هل بدهیم.

اول آرام و صبور باش تا بهتر بتوانی تصمیم بگیری.
دوم: با یک مشاوره حقوقی صحبت کن، تا بتوانی این مسئله را رسمی کنی، چون تا این مسئله رسمی نشود نمی توانی شرایط خود را عوض کنی.
شما یا باید در ماندن ثابت قدم بشوی یا در جدا شدن. و هر کدام از این دو نیاز دارد که این مسئله رسمی شود. حتی اگر با تهدید ، یا شکایت یا .... باشد باید این مسئله را رسمی کنید. می دانم که کار مشکلی هست، اما اولین قدم و درست ترین قدم است. چون قانون، جامعه شما راکه صاحب حق هستید ،حمایت خواهد کرد.
البته اینکه بخواهید بعدا جدا شوید یا بمانید بر می گردد به ارزیابی دقیق خودتون و اون آقا در این 4 سال.

شاید باور نکنید، خیلی خیلی راههای مختلف دارید تا از این خوشبخت تر زندگی کنید، و این بستگی دارد به اینکه جزئیات شرایط شما و خصوصیات شما و اون آقا و شرایطش و خلق و خویش و معیارهایش بررسی دقیق شود. تا بتوان براساس آن بهترین راه را انتخاب کرد.

توصیه می کنم در محل سکونت خود علاوه بر مشاوره با یک وکیل یا مشاور حقوقی ، حتما با یک مشاور خانواده هم صحبت کنید، بعد متوجه می شوید که غیر از اینکه بنشیند و آرزو کنید، راههای زیادی برای خوشبختی وجود دارد، مطمئن باش.

همه ما دوست داریم به شما کمک کنیم ، نه اینکه فقط حرفاتو بشنویم تاسبک شوی، بلکه با علم و تجارب خود چراغهایی را پیش رویت روشن کنیم تا بهتر راههای نرفته را ببینی و آزمایش کنی. منتظر بازخورد شما هستیم