ما ایرانیها تنها جوری که هستیم اینه که فکر می کنیم همه ایرادها از ماست و دیگران ازمابهترونن.کلک،دروغ،غیبت و سایر صفات ناپسند در کشورهای دیگه هم هست.
اما اینکه به کار هم کار داریم ولی تو خارج اینجوری نیست بخاطر اینه که هنوز ما از حالت زندگی سنتی خودمون که شامل ارتباطات نزدیک فامیل،همسایه و ... می شد خیلی فاصله نگرفتیم.اگه از خونه همسایه صدای دعوا بیاد فکر می کنیم به ما مربوطه فوری می پریم تو کوچه ببینیم کی با کی سر چی دعوا کرده،ولی یه اروپایی که شاید اصلا همسایه هاشو نمی شناسه،فقط پنجره رو می بنده تا سروصدای بیرون مانع تلویزیون نگاه کردنش نشه.
ما ایرانیها صفات بسیار خوبی داریم.اگه نظم نداریم و قانون مدار نیستیم بخاطر شرایط کشورمون طی قرنهاست.بیایید اینقدر بدیهامونو به خودمون تلقین نکنیم.ما هنوز هم جزو جوامع اخلاقی دنیا هستیم و محبت و صفای روحی رو هنوز می شه ته دلهامون پیدا کرد.امیدوارم زندگی ماشینی ما رو هم مثل بعضی ملتها ماشینی نکنه.









علاقه مندی ها (Bookmarks)