سلام ماریای عزیزم.
به نظر میرسه تمایل و انگیزشی در شما به وجود آمده که تغیراتی در سبک ارتباطی خودتون به طور اعم ونسبت به جنس مخالف به طور اخص اعمال کنید.
سوال؟در محیط زندگی یا کاری خودتون الگویی رو سراغ دارید که از نظر شما در ارتباطات خود با دیگران؛ کامل باشه؟ویژگیهای این الگو رو برای من ذکر کنید؟نکات قوت ؟وبعد احتمالا نکات ضعفی رو که در خودت احساس میکنی لطفا مرقوم کن.
غرور با متانت متفاوته.مردها زنان وزین رو میستایند اما نه کسانی رو که در ارتباطاتی که حق مسلم اونهاست به بهانه داشتن متانت ؛راه مفری برای عدم ارتباط موثر و سالم پیدا کنند.
متانت عام تر است و غرور خاص.فرد متین میتواند با غروری خاص و اصیل ؛ گوهرهای ذاتی خود را در نهایت؛ توانایی و قوت و تهور حفظ کند.اما فردی که دارای غرور صرف باشد لزوما متین نیست.و در حفظ سرمایه ها نیز نچندان موفق.
در نهایت غرور صفتی است ؛ اگر به شما پیشنهاد میشود که دارای اون باشید حتم به یقین برای حفظ گوه وجودی دختر گلی مثل شماست.....
من از شما میخوام راههای حفظ ارتباط عاطفی موثر رو فرا بگیری.نقشهای متفاوت سبک های ارتباطی متفاوت.
به نظر من شما دختر ساده ای نیستید.بسیار باهوشید.از نوشتن متن و انتخاب عنوان زیرکانه شما هویداس.اعتراض خاصی در متنه.هنوز برای من سوالات دیگه ای مطرحه....توضیح شما سوالات منو تکمیل خواهد کرد.موفق باشید
![]()

.اعتراض خاصی در متنه.هنوز برای من سوالات دیگه ای مطرحه....توضیح شما سوالات منو تکمیل خواهد کرد.موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)