سلام به دوستان عزیز
حرف شما متین و درست
ولی من در سن 21 سالگی با این پسر آشنا شدم بعد از 6-8 ماه فقط در یک رابطه دوستی ساده فقط صحبت کردن ما رابطه سکس و شروع کردیم خودش می دونست من با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم بعد از 2 سال رابطه بدون هیچ برنامه ای اتفاقی به قول خودش پرده من پاره شد بعد از این موضوع برای خواستگاری امد خانواده ها رضایت ندادند خودش من و می خواست تقریبا ولی خانواده نمی خواستند یک زمانی که به من گفت خودت و آماده کن می خوام بیام پا روی تمام خواسته ها بگذارم بیام بگیرمت ولی من هر چی فکر کردم کسی که بخواهد من و به اجبار برای اینکه پردم و پاره کرده می خواهد بیاید بگیرد دلم راضی نشد اون همیشه می گفت من و تو عشق و تفریحمون و کردیم تو هم برو ازدواج کن اگه مشکلی بود من میام می گم هستم ولی من هر چی فکر کردم نمی شد سر یک نفر را کالاه گذاشت و به اون گفتم تو اگه می خواهی ازدواج کنی برو ازدواج کن من ازدواج نمی کنم و این حرف و به هیچ کسی نمی زنم که سبب ناراحتی و یا ایمکه زندگیت به هم بریزه تصمیم خودم و گرفتم و می خواهم تا اخر عمرم این لکه ننگ که باعقث نابودی زندگیم شده را با خودم حمل کنم و اون رفته ازدواج کرده آری پسری که با دختر سکس کنه هیچوقت نمی خواهد با اون ازدواج کنه چون پسرها تنوع پذیرند

علاقه مندی ها (Bookmarks)