[poem
ازاده خانم شرمنده من دیس کانکت شدم مطلبی که واستون نوشته بودم همینطوری موند.واسه انتحان اشتباهی این شکلکه اومد شرمنده.توی پاسخ بعدی مطلبی رو بهتون میگم امیدوارم بدردتون بخوره
<strike>
ازاده خانم من یه مردم ولی احساسات قوی ای دارم رفتار آقا فرزاد و اینکه باهاتون خوب شده تاثیر حرف (لیاقت نداری)خودتونه.من شماروتحسین میکنم که اینطوری با ایشون حرف زدید راستش منم اگه جای ایشون بودم از این حرف شما تاثیر میگرفتم و مطمئنا چنین عکس العملی از خودم بروز میدادم.ایشون میخواستن با برخورد تندشون کاری کنن تا شما رو بجونه خالتون بندازن که شما با این رفتارتون بهش نشون دادید محکمید و همینکه ایشون فهمیده همیشه حرف حرفه خودش نیست کافیه.بی توجهیه ایشون به شما توی مسئله ی پوششتون به خاطر خستگی از تماسهای مکرر شماست مگرنه ایشون دوستتون داره و اگر شما همینطور با حفظ مهربونی محکم باشید خیلی زودتر وساده تر جذبتون میشه و دیدید که جدیدا بازم پوششتون واسش مهم شده و این نشون میده ایشون شمارو دوست داره.اگه با کسیم ارتباط داشت{که بعید میدونم چون حتما میخواسته با این حرفش فقط شمارو اذیت کنه}الان دیگه نداره.شاید اینطوری بگم بهتر باشه این حرفتون حرف نداشت و از این به بعد اگه همینطور محکم باشید میبینید که رابطتون روز به روز بهتر میشه.با ارزوی موفقیت برای شما
.</strike>
(ویرایش توسط مدیر همدردی : عکس راهنمایی فوق صحیح هست، به نتایج کوتاه مدت اینگونه رفتارهای تخریبی نباید دل بست.)

علاقه مندی ها (Bookmarks)