رز عزیز:
نکته ای به ذهنم رسید که لازم دانستم با شما در میون بگذارم و البته نکته ای جهت یاد آوری خصوصا آقایون محترم تالار:انسان ها بنا به ماهیت اجتماعی شان نیاز به ارتباط و جلب توجه هم نوعان خود دارند ،به اینکه توسط دیگر افراد دیده شوند و به همین خاطر روابط خود را گسترش میدهند این که شما رز عزیز در سن 22سالگی نیاز به جلب توجه پیدا کرده ای تا حدودی به سن شما ربط دارد و احساسی که هم اکنون در شما بوجود امده لزوما چیز بدی نیست!به نظر من این یک نیاز غریضی است اما نحوه پاسخ افراد به این نیاز موضوع را به سمت و سویی دیگر هدایت میکند تا جایی که بعضی ها حاضر به انجام هر کاری میشوند برای جلب توجه بیشتر...!!
اما شما و برادران من در تالار باید به این نکته توجه کنید که هر دختر خانمی که جلب توجه میکند جلف یا به قول دوستان سبک یا اهل ادا و اطوار نیست!گاهی تنها محکم و استوار راه رفتن یک خانم جلب توجه میکند،وقتی خانمی در یک بحث علمی پا به پای آقایون پیش میره جلب توجه میکنه،وقتی خانمی با اعتماد به نفس بالا و فن بیان قوی در یک جمع صحبت میکنه حتی اگر چهره ی نا زیبایی داشته باشه جلب توجه میکند.وقتی دختر خانمی با متانت تمام در کنار مردان خوش می درخشه باعث جلب توجه دیگران میشه...من با صفر کیلومتر بودن که دوستی ذکر کرد اصلا موافق نیستم آن هم در این عصر و زمانه!!!
دوست خوبم شما یک دختر هستید با تمام ظرافت ها و ویژگی های منحصر بفرد زنانه...باور کنید نیازی به رفتار های خارج از عرف نیست تا شما دختری خواستنی باشیدتنها استعداد ها و توانایی های خودت رو بشناس،روی اونها کار کن و پرورششون بده،در محیط دانشگاهیت خوش بدرخش و گوشه گیر نباش
![]()

تنها استعداد ها و توانایی های خودت رو بشناس،روی اونها کار کن و پرورششون بده،در محیط دانشگاهیت خوش بدرخش و گوشه گیر نباش

علاقه مندی ها (Bookmarks)