سرمای درون عزیز
این موضوعاتی که مطرح کردی از طرف شما بود ، میشه بگید مهمترین موضوعاتی که همسر شما بخاطر اونها با شما جرو بحث می کنه چی هست؟
ببینید این جمله ای که گفتید رو باید روش تامل کنید :"...چون اون اصلا با من بودن رو دوست ندار ه با اینکه در مورد چیزایی که دوست دارم باهاش خیلی حرف میزنم اما توجهی نمیکنه "

یه کارهائی بکنید که او برای بودن با شما لحظه شماری کنه . جای دوری نمی خواد برید ، ببینید خانوادش چه جوری با او برخورد میکنن که او دوس داره اونجا باشه، به رفتارها دقت کنید این تمرین باعث میشه شما تمایلتون به رفتن به خونه مادر شوهرتون بیشتر بشه (خود همین مطلب بخشی از کلید حل معماست!)
آیا مادر و خواهر و برادرش و... همیشه از او طلبکارن ، طلب کار عشق و محبتن؟؟ همیشه دارن انتظاراتشونو از شوهرت بهش گوشزد میکنن؟؟

یه نکته دیگه که تو جمله بالا هست اینکه این بار بجای " در مورد چیزایی که دوست دارم باهاش خیلی حرف میزنم " در مورد چیزائی که او دوس داره باهاش حرف بزن
.


دو سه مقاله بسیار خوب در این لینک جمع آوری شده ، با دقت مطالعه کن.
http://www.hamdardi.net/thread-14282-post-127214.html#pid127214