گرچه تاپیک قدیمی است، اما خب دوستان یه چیزهایی را از زیر خاک می کشند بیرون و یه فوت بهش می کنند و نو میشه می ذارن تو ویترین!
امشب هم نوبت تحصیلاته که از زیر خاک بیاد بیرون.
به نظر من هم رشته نبودن و حتی هم گروه نبودن اتفاقا خیلی هم جالب تر است. وقتی با هم صحبت می کنید کلی حرفهای جالب برای هم دارید. این تنوع تا سالها هم تازه است. شاید تا همیشه ( تا این حدش را امتحان نکردم ). فکر نمی کنم نگاه مشترک به مسایل از این لحاظ لازم باشه. مثلا هر دو همه چیز را از نگاه یک روانشناس ببینیم یا مثلا یک متخصص آبیاری.
در ضمن برخلاف آنی جان، معتقدم که این مساله خیلی مهم است. شرط لازم است. اما کافی نیست. درست است که شعور مهم است و شعور را با مدرک دانشگاهی نمی توان بالا برد. ولی دو مقوله جدا هستند. مثل اینکه بگوییم زن و مرد باید از لحاظ چهره و جذابیت ظاهری تا حدودی در یک سطح باشند و بعد شما بگویید نخیر شغل مرد مهم است!! دو تا چیز کاملا جداست و هر کدام در جای خود لازم است.
در مورد اینکه خانمها تحصیلاتشان باید کمتر باشد، مساله اینجاست که خانم ممکن است خودش حرفی نزند و رفتاری هم دال بر این مساله نداشته باشد، اما آقا خودش احساس بدی دارد. کما اینکه در مورد خود من اتفاق افتاد و نهایتا به بن بست رسید. چون تا من حرف می زدم ایشون می گفت شما چون مدرکت فلانه می خوای بگی من نمی فهمم... در صورتیکه اصلا این جور نبود و من خودم اصلا فکر نمی کردم ایشون تحصیلاتش از من کمتره پس من بهتر می فهمم.
فرهنگ جان اگر تاریخ انقضای سوالت نگذشته، به نظرم بیش از حرف مردم نگاه خودت مهمه که حس میکنم خیلی مثبت نیست. به هر حال داری به تفاوت لیسانس و دکترای حرفه ای اشاره می کنی و خودت هم بهش واقفی. حس میکنم داری خودت را راضی می کنی اما فردا اولین کسی که مطرحش کنه، خودتی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)