به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما آیا دغدغه و نگرانی یافتن یک خواستگار و شوهر م

رأی دهندگان
108. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خیلی زیاد

92 85.19%
  • نه خیلی

16 14.81%
  • اصلاچنین نگرانی وجود ندارد

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 فروردین 91 [ 18:19]
    سطح
    43
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    174

تشکرشده 197 در 81 پست

Array

RE: من خواستگار ندارم

سلام .خيلي دوست دارم نظر مدير سايت رو هم بدونم (جناب اقاي سنگ تراشان من قبلا مشكلم رو براي شما مطرح كرده بودم و گفته بودين توي تالار همدردي بيام .اومدم فكر كنم به خاطر بيارين منو)

بيتا جان تواگه خو استگار كم داري ؛من اصلا ندارم .درعوض خواهرم كه از من 4 سال كوچيكتره تادلت بخواد خواستگار داره. چون از من زيبا تره .
    من از اين مسئله كه خواستگار ندارم ناراحت نيستم .من از ديدگاه جوونا ناراحتم . كه فقط به مسائلي نگاه ميكنن و طرف مقابل رو با اون معيار ها انتخاب ميكنن.
    اصلا براشون مهم نيست (يعني اونقدر كه به زيبايي اهميت ميدن به اين مسائل اهميت نميدن )كه طرف مقابلشون چه برنامه هايي واسه خوشبخت كردن شوهرش داره .البته وقتي حرف از ازدواج ميشه ميگن :من بايد همسر م ال باشه و بل باشه و. .....اما زماني كه ميرن خواستكاري فقط كافيه خانم خوشگل باشه .ديگه فكر ميكنن نيمه وجودشون رو پيدا ميكنن . اگه پول هم كه داشته باشه كه چه بهتر.
    من خود م خواهرم از من خيلي زيبا تره خواستگاري كه براي من اومده بود(از فاميلا بود ) اونو پسنديد.

هميشه به مادرم اينا ميگم وقتي دم يه مغازه دوتا سيب هستش يكي خوشرنگ وتازه و يه سيب ديگه هستش معمولي و هردو يه قميت دارن ؛وقتي مشتري مياد معلومه دست روي سيب بهتره ميذاره .اما اگه مغازه دار اون سيب خوبه رو نفروشه و بگه اول اين بده رو بخرين بعد اون ؛خوب مردم ميرن از يه جاي ديگه خريد مي كنن و اون سيب خوشرنگه همون بلايي سر ش مياد كه سر سيب معموليه يا بده اومده .
    اما اصلا حرف من خريدار نداره. مي دونم اگه خواهرم بره واسه من خواستگاراي بهتر هم مياد .هموني كه به درد من ميخوره
    هموني كه من دوست دارم خوشبختش كنم .هموني كه دوست دارم بهش محبت كنم .
    شايد بپرسين چرا دوست داري ازدواج كني.!!!
    من الان 28 سال دارم . دختر هستم كه دوست دارم ادما رو دوست داشته باشم . مثل بقيه ادما دوست دارم يكي رو دوست داشته باشم ؛ دوست دارم يكي منو دوست داشته باشه . توي خونواده ما هيچكس به اون يكي نميگه دوستت دارم .اگه بهت بگم من تا اين سن تا به حال از مادم نشنيدم كه به من بگه دوستت دارم باورت ميشه ؟؟!!
    اره چون يه جورايي ميگن بچه پرورو مشه .اما تادلت بخواد از نظر مالي ما رو تامين كردن . تا حدي كه از بي نيازي به پوچي و افسردگي رسيدم.شايد يك دليل كه دوست دارم ازدواج كنم اينكه ميخوام خودم واسه سلول به سلول زندگيم زحمت بكشم تا لذت به دست اوردن رو بفهمم . شايد اينكه احساس ميكنم ديگه زيادي دارم ادم بي خودي ميشم كه فقط بلده بخوره و بخوابه .شايد اين دلايل يكي از اون دلايلي باشه كه نهفته منو سوق ميده به سمت ازدواج.
    اما اين ملاكها و معيارهايي كه بين جوون ها مد شده (زيبايي) وقتي يكي مياد و ميره خشوحال مي شم از يه لحاظ(با اينكه دلم خيلي درد ميگيره )مي دوني چرا؟چون او ني كه منو انتخاب خواهد كرد منو به خاطر يه صورت زيبا انتخاب نخواهد كرد . بلكه به خاطر سيرت من انتخاب خواهد كر د. و اينو ميدونم كه اوني كه اومد و رفت لياقت احساس و عواطف منو نداشت .
    اوني كه بياد منو انتخاب كنه هم من ميتونم خوشبختش كنم و هم اون مي تونه منو خوشبخت كنه .
    و يه مشكلي اينجاست كه من و تو و خيلي هاي ديگه خيلي با اضطراب و نگراني دنبال بهترين انتخاب هستيم و هميشه منتظر اينكه يكي در خونه رو بزنه .اما اين اضطراب نه تنها اوني كه ميخواي رو نمياره ؛بلكه باعث ميشه كسي ادم مضطرب و مستعصل(نميدونم درست نوشتم يا نه )رو دوست نداشته باشه .چون در اين وضعيت روحي رفتارهايي از اون سر ميزنه كه باعث ميشه ديگران به نوعي از اون دوري كنن .
    با اينكه اينو ميدونم اما در اين مورد نميتونم كاري بكنم.
    از ته قلب از تنهايي خسته شدم . دوست دارم يكي باشه وقتي غصه دارم باهاش حرف بزنم ؛واسش گريه كنم . دوست دارم واسه يكي ناز كنم و يكي نازم رو بكشه . دوست دارم غروبا با يكي برم بيرون و از قشنگي دنيا حرف بزنم و دوست دارم شبا كه دلم ميگره سرم رو بذارم روي شونه يكي واسش حرف بزنم . دوست دارم روزاي 13 بدر كه ميرم بيرون دل خوشي داشته باشم . دوست دارم وقتي دارم درس ميخونم و قتي دارم سختي رو توي يك كار تحمل ميكنم وقتي كه به اوج نااميدي ميرسم ؛ حضور يه نفر به زندگيم رنگ بده و اونا رو واسم محو كنه .
    اگه كسي بگه برو بابا كسي رو واسه غصه و شاديت ميخواي همون بهتر كه ازدواج نكني!!!
    به نظر شما اگه ادم يكي رو براي غصه و شاديش نميخواد واسه چي ميخواد ؟؟؟واسه پول واسه خونه و يا ......
    اينا رو همه مي توني تنهايي بدست بياري. حتي غرايض جنيسي رو هم مي توني كنترل كني اما تا حدودي.
    ادم اگه تمام نياز هاي روحيش براورده بشه فكر ميكنم مي تونه به اوج موفقيت برسه .به اوج خوشختي.البته اينم هست كه خوشبختير و چطوري معني كني!!!!
    من خوشبخي برام معنيش اينه ارامش روح و خوشبخت كردن طرف مقابلم و زماني كه بتونم تمام نياز هاي روحي و ... طرف مقابلم رو براورده كنم فكر مي كنم بتونم اونو خوشبخت كنم و در قبال اين هديه من به اون ؛مسلما اون هم منو خوشبخت خواهد كرد .
    من ادمي هستم يك كم راحت به ادما وابسته ميشم و بهشون محبت ميكنم . وميدوني يك دليل ديگه اينكه الان تمايل به ازدواج دارم اينه كه :
    تمام وجودم و قلبم سرشار از محبت شده ؛سرشار ازعشق . بايد اين محبت و عشق رو عرضه كنم ؟؟؟درسته ؟؟اما چون در حال حاظر توي محيط خونواده كسي خريدار اين عاطفه نيست و اونطوري بار نيومدم كه بتونم به راحتي اين كار رو بكنم ؛ و با توضيحات بالا احساس مي كنم بايد ازدواج كنم . و با اين همه احساسي كه توي وجودم ريختم فكر مي كنم خيلي خوب مي تونم از عهده خوشبخت كردن همسر اينده ام بر بيام .
    اما بازهم ميگم با همه اين بايدها تن به هر ازدواجي نخواهم داد.
    ديگه حرفي ندارم.
    اميدوارم تو و هر كدوم از د وستاني كه وضعيت منو دارن (حتي خودم )درست فكر كنيم و درست تصميم بگيريم.چون خوشبختي در دوردستها نيست همين نزديك ماست

2. 2 کاربر از پست مفید a_b تشکرکرده اند .

a_b (چهارشنبه 23 شهریور 90), Memarspam (پنجشنبه 27 آبان 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)