سلام اقای مدیر ممنون که به مشکل من توجه کردین
ولی با عرض پوزش عرض کنم که من قانع نشدم . شما یک مرد هستین و شاید ( عرض کردم شاید ) نتونید احساس من رو درک کنید دختران ایرانی در زمان حال واقعا سرگردان شدند ایا تحصیلات میتونه عاملی در جهت موفقیت اونها در زندگی اینده باشه یا نه . چرا که در حال حاضر دختران تحصیلکرده کمترین خواستگاران رو داند. در محلی که من در انجا بعنوان یکی از مهندسین مشاور مشغول به کارم چهار نفر از همکاران مجردم با مدارک عالی مثل کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های مختلف مشغول به کار هستند با حقوق عالی و توقعات واقعا ناچیزاز طرف مقابلشون . ولی متاسفانه دخترها محکوم به انتخاب شدن هستند و این امر شاید تا مانی که جووانی و طراوت دارند اتفاق نیافته . من اوایل فکر میکردم مسئله ازدواج خیلی اسانتر از انچه که وجود داره برای هر کسی پیش میاد ولی الان فهمیدم علت بسیاری از افسردگی های دختران جوان مجرد همین مورده بخصوص اگر ضعف دیگری در شخصیتشون وجود داشته باشه مثل عدم اعتماد به نفس
در مورد خود من اگر جنسیتم دختر نبود با شرایط فعلی که دارم حتما سراغ همسر دلخواهم میرفتم و با طرح پیشنهاد ازدواج زندگی اینده ام رو شروع میکردم ولی با شرایط فعلی شاید تا اخر عمری به این هدف و ارمانم در زندگی نرسم . به هر حال از حسن توجه تون ممنونم و هر روز به سایت پربارتون سر میزنم باشد که پاسخ های مفید شما رو بخونم و استفاده کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)