به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 فروردین 90 [ 16:24]
    سطح
    24
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    42

تشکرشده 43 در 10 پست

Array

RE: نمیدونی چه تلخه وارث درد پدر بودن...

سلام به شیدای عزیزم
    از دیروز به تو و موقعیتت خیلی فکر کردم...خیلی دیده ام و شنیده ام فرزندانی که خانواده هایی اینچنینی داشته اند خیال کرده اند که راه فقط همین است و بس و یا حتی به بهانه انتقام راه نا درست را در پیش گرفته اند غافل از اینکه تنها در حال انتقام از خود هستند،نمونه بارزش را همه در سریال فاصله ها دیدیم،سرگذشت ات را که خواندم این سریال در ذهنم تداعی شد تقریبا شرایطی مشابه بیتا را گذرانده ای اما چقدر فاصله است بین تو و بیتای آن داستان...!!!
    شیدا جان خوشا به حالت که دلی دریایی داری...اسم من را دریا گذاشتند اما سالها تلاش کردم تا شبیه دریا باشم،اما تو...
    بگذار این خواهرت نکته ای را یاد آوری کند:دریا را دیده ای؟وسیع است و باسخاوت مثل تو...مثل تمام دختران شبیه به تو...اما همین دریا دو حالت کلی دارد،دیده ای زمان هایی که دریا انقدر ارومه که هیچی،نه آدمها،نه قایق ها و نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه موجی درش بوجود بیاره؟و دیده ای زمانی که دریا خشمگینه؟دیده ای وقتی خودش رو به سختی به صخره میکوبه تا وضع رو تغییر بده؟پس تو که دلت دریایی شده باید سعی کنی همیشه آروم نباشی،اگر خشم بطور کل چیز بدی بود اساسا تو وجود ما گذاشته نمیشد!گاهی لازمه خشمگین باشی تا تغییری به وجود بیاد!نحوه بروز خشم ات رو آقای سنگتراشان مدیر تالار و خانم فرشته گفتن.
    اما از اونجایی که همون اول کار گفتی که دنبال راه حل ها گشته ای اگر این راه حل را هم در نظر گرفته ای و به نتیجه نرسیده ای،بدان که تو تنها این شرایط را نداری و البته تمام در ها بسته نیست و تو هم مثل تمام دختران این سرزمین حق زندگی زیبا را داری و حق داری شادی را با تمام وجود مزه کنی...اما عزیزم همسر تنها بخشی از شادی زندگی ما را میسازد آن هم اگر بسازد...ما بقی همه بر دوش خودت است همانطور که تا الان بوده است...
    شیدا جان برادر من با دختری مشابه وضعیت تو ازدواج کرد با این تفاوت که همسر برادر من به هیچ عنون شبیه به تو نیست.و ای کاش بود!
    میگویند دلم صاف است البنه تنها میگویند;)و حالا میخواهم بگویم با تمام وجود و از صمیم قلب مطمئنم هنوز هستند پسرانی که فارغ از سودای ظاهر به دنبال باطن زیبا میگردند و ارزش های وجودی ات را خواهند دید...
    وجودت تا همیشه سبز باد...

2. 6 کاربر از پست مفید دختر آسمان تشکرکرده اند .

دختر آسمان (پنجشنبه 26 خرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)