سلام
از همه شما متشکرم
ببینید بذارید من صاف و پوس کنده حرفمو بگم...
هرکسی بنابر محیطی که دراون زندگی می کنه و اطرافیانش، معمولا از یک تیپ خاصی براش خواستگار میاد! خوب منم در یک محیط مذهبی رشد کردم... خواستگارهای من خیلی هاش از دوستان خانوادگی ما هستن... معمولا از نظر اعتقادی و خانوادگی فوق العاده خوبن.... حداقل تا اونجا که از ظاهر پیداست، باطن آدما رو خدا میدونه...اما معمولا این خواستگارها با ادامه تحصیل مشکل دارن....من خودم به شدت مایلم وارد این تیپ خانواده ها بشم ... اما از طرفی تحصیل چی میشه؟... اینه که نمیتونم تصمیم درستی بگیرم... البته خواستگارهایی هم داشتم که با تحصیل مشکلی نداشتن اما خوب... از اونجا که هیچ کس کامل نیست مثلا از نظر اعتقادی اونا رو نمی پسندیدم... از طرفی همین اطرافیان من دختراشون رو در سنین پایین شوهر میدن ... و به نظر من در کل اونا زندگی های خوبی دارن ....اینه که من در هدف خودم دچار تردید می شم ...باور کنید گاهی میگم اینا دارن خیلی راحت زندگی می کنن ... اونوقت من دارم شب و روز غصه می خورم که این درس رو چه کنم... اون کتاب رو از کجا گیر بیارم ... آخرش هم هنوز ازدواج نکردم... میدونم همه چیز ازدواج نیست اما خوب مسلما هر دختری به سن من چنین دغدغه ای داره...
دریا جان !... شما حرف من رو اشتباه متوجه شدید... اصلا هدف من بحث تعدد زوجات نیست...
ببینید یه جور دیگه میگم...
یه حدیثه یادم نیست از کدوم معصوم که میگه اگه خواستگار رو از نظر اعتقادی و اخلاقی پسندیدی اما بهش دختر ندادی در زمین فساد کردی! ( اگه بخواهید می تونم از یه جایی براتون منبعش رو گیر بیارم)
خوب!!! ....حالا پس کفویت اقتصادی و هزار تا مسئله ی دیگه که ما مطرح می کنیم چیه؟! اینا که به نظر میرسه با این حدیث همخوانی نداره!
ولی خوب.... اعتراف می کنم که خود من هم جرات ندارم چنین کاری بکنم.... ولی خیلی ذهنم درگیر شده... که اگه ما واقعا می خواهیم خدایی زندگی کنیم چرا به حرف خدا گوش نمیکنیم.... من دلم می خواد خدایی زندگی کنم اما میترسم ... چون انقدر اعتماد به نفس ندارم که اگه مثلا زن یه کسی شدم اعتقاد و اخلاقش یک بود، اما از نظر تحصیلی پایین تر از من بود یا به هرحال یه چیزی کم داشت احساس کمبود نکنم و بتونم در مقابل حرف دیگران مقاومت کنم...
این ثباتی که میگید رو چطور باید بهش دست پیدا کرد؟
راستش من نمیخوام یه چیزایی رو بگم اینجا... امیدوارم منظور من رو متوجه شده باشید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)