ممنون بابت خوش آمدگوییتون
خودم هم قبول دارم که خیلی اشتباه کردم. من که تجربه ای نداشتم و فکر میکردم همه زن و شوهرها مثل پدر و مادرم هستن.
اینکه چرا پای کامپیوتر میشینه رو خودم هم نمیدونم. فقط این رو میدونم که خیلی علاقه ای به این که با من باشه و مثلا با هم صحبت کنیم نداره. البته وقتی بهش اعتراض میکنم میگه اینطور نیست و اگر میخوای خودت بیا کنارم بشین.
کارش با کامپیوتر مختلفه. گاهی آهنگ دانلود میکنه، گاهی درباره برنامه نویسی مطالعه میکنه (بعد از این قضایا که پیش اومد تصمیم گرفتیم برنامه نویسی رو یاد بگیره که تازه اول راهه)، گاهی توی انجمنها و جامعه مجازی های مختلف میره و بیشتر موقع ها هم کلیپها و عکسهای مورد دار رو دانلود میکنه.
من 24 سالمه و همسرم 28 ساله ست.
همسرم توی خانواده سنتی بزرگ شده و پدرش به کارشون خیلی حساسه و با این موضوع که همسرم کار دیگه ای رو یاد بگیره و شغلش رو عوض کنه مخالفه. برای همین میتونم بگم تنها کاری که بلده همینه. البته از کامپیوتر هم به اندازه ای سر درمیاره ولی نه اون اندازه که بتونه کاری با درآمد مناسب پیدا کنه.
من هم قبل از عروسیمون سرکار میرفتم و بعدش همسرم مخالفت کرد که ادامه بدم. کار اصلیم تایپ فارسی، انگلیسی و عربیه ولی در کنارش کم و بیش کار گرافیکی انجام میدم که البته نه به صورت حرفه ای.
9 ماهی با هم دوست بودیم و واسطه ای برای آشنایی نداشتیم. اگر اشکالی نداشته باشه طریقه آشناییمون رو نگم چون که بعد از چند ماه خودم متوجه شدم که اشتباه کردم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)