پدر شوهرم میگه توی محل کارشون آقایونی رو استخدام میکنن که تخصص داشته باشن که همسرم هیچ تخصصی نداره. این که از طریق آشناهاشون کاری براش پیدا نمیکنه به همون دلیل تعصبیه که گفتم. پدرش چندین مورد کار برای اقوامشون پیدا کرده ولی هربار که همسرم ازش میخواد که کاری هم براش جور بکنه الکی میگه میسپارم. مثلا چند وقت پیش همسرم رو برای مصاحبه پیش یکی از دوستانش فرستاد و اون هم کاری رو توی کارخونه ای توی پاکدشت بهش پیشنهاد داده بود، مطمئن هستم پدرشوهرم از قصد این کار رو جور کرده بود. چون میدونه که پسرش برای اینکه جایی بره مسیر راه براش خیلی مهمه و مطمئنا اون قبول نمیکنه که همینطور هم شد. وقتی همسرم مخالفت کرد گفت باید بری جاهای دیگه که قدر کار تو کارگاهتون رو بدونی. (من نمیدونم چرا نمیخواد قبول کنه کارشون مناسب نیست)
برای کار چند جایی زنگ زد، ولی همه جا میگفتن کارمند مجرد میخوان. به نظرم نگران حقوقش بودن. کارهایی هم که حقوقشون انقدر کم نیست اکثرا تخصص و مدرک میخواد. همسرم دیپلم تجربی داره. متأسفانه آشنا هم نداریم که برای کار بهش بسپاریم.
چند دقیقه پیش هم با هم بحثمون شد و از خونه رفت بیرون. ما با هم حتی صحبت هم نمیتونیم بکنیم!
ممنون بهشت عزیز، نمیدونی وقتی مشکلم رو مینویسم و همراهی شما و دوستای دیگه رو میبینم چقدر آروم میشم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)