با سلام
با توجه با مطالبی که نوشتید و همچنین نظر آقای سنگ تراشان soliys ازت خواهش می کنم منطقی فکر کن . حتما در اسرع وقت به مشاور که البته من بهتر می بینم که پیش دکتر روانشناس بری و نسبت به زندگیت یه تصمیم منطقی بگیری . فقط اینو می تونم بگم که فکر نکن که چون الان نامزدین و شرایطتون سخته و فشار کشیدیدن و ..... اینجوریه و بعدا درست می شه مبادا این فکرا رو بکنی و بخوای تو پیش قدم بشی و برای اینکه پیش دیگران کم نیاری زندگیت رو حفظ کنی من می گم زندگی رو یه نفره نمی شه حفظ کرد باید 2 نفری و باهم و در یک حد حالا یه خورده بالا پایین اشکال نداره ولی این جوری نه. ببین مردی که بخواد لج تو رو دربیاره و کتکت می زنه در حالی که 21 سال هم داره نامزدم هستین زیاد گزینه مناسبی نیست به نظر من وقت رو تلف نده احساسات رو بذار کنار برو پیش یه دکتر روانشناس و مطمئن باش پدر و مادر آدم و بزرگترها خیلی خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی صلاح ما رو می دونند یه پیشنهاد هم می تونم بهت بکنم برای اینکه اعتماد به نفست زیاد بشه و به ارزش خودت پی ببری که می تونی بهتر از این زندگی کنی و بهتر تر انتخاب می کردی و چون سنتم کمه نامزدم هستی حتما برو و سی دی دکتر مجد استاد دانشگاه تهرات که به نظرم دکترای روانشناسی دارند رو بگیر در رابطه با موضوع انتخاب همسر و ازدواج . اون وقت ببین از معیارهایی که از نظر علمی و منطقی باید برای ازدواج وجود داشته باشه چند تا مورد در زندگی شما دو تا هست اگه نگاه کنی و ببینی که عکس العمل دکتر در رابطه با مواردی که ذکر کردی چیه شاید خیلی روت اثر بذاره فقط ازت می خوام با احساس کاری نداشته باش اگه تو ازدواج از رو منطق تصمیم نگرفتی الان که به مرحله ای رسیدی که این همه مشکل برات حاصل شده بهتره اینجا دیگه فقط و فقط منطق رو انتخاب کنی.