ممنون از همه دوستان .گفته هاي شما به من ارامش ميده و درست ميتونم فكر كنم دنبال شمارش هستم كه گير بيارم بابام گفته شمارشو گير بيار زنگ بزنم ب پدرش منم دنبالشم نهايت از رئيس دانشگاه ميگيرم يعني شماره پدرمو بهش ميدم تا شماره رو به اون بده .
راستش مشكل و بدبختي من اينه كه نه تو كلاس ما هست نه موندگار هست اگر تو كلاسمون بود منو كاملا ميشناخت من داراي خصوصيات اخلاقي خاصي هستم كه حتما ميتونستم نظرشو جلب كنم واگرم موندگار بود به هر حال به يه روشي بعد از يك يا دو سال حتما اونو راضي ميكردم ولي متاسفانه مشكل من يكي دو تا نيست .
اقا خوشبحالت كه اينطوري طرف تو كلاستونه و ميتوني خيلي عاقلانه و صبورانه پيش بري پينهاد خوبي هم بهم دادي يعني بهترين پيشنهاد ميتونه باشه نميدونم ولله .
خدا كنه اگر من نميرسم و دارم از اين كار نااميد ميشم شما حداقل برسي چون خيلي سخته نرسيدن به كسي كه دوسش داري اگر روحياتت مثل من باشه كه واويلا .اخه من جوري هستم كه تشنه محبت كردن هستم دوست دارم كسي كه دوسش دارم و يا بتونم دوسش داشته باشم رو به دست بيارم و اينقدر بهش محبت كنم كه خودش خسته بشه من در قبال كسي كه دوسش بدارم هيچ گونه مادياتي برام ارزش نداره حتي جونم در برابر اون كسي كه دوسش داشته باشم برام بي ارزش ميشه .

والله يه جا ديدم يه معتاد درجه يك كه ناي حركت كردن نداشت يه زن خيلي خشكل و دختر بچه خشكلي داشت كه واقعا اصلا نميخورد اين دو زن و بچه اين يارو باشن دنبال خونه بود براي اجاره كردن معلو.كم نيست اين دخترا چجورين؟
يه جا ميان زن يه همچين ادمي ميشن و باهاش زندگي ميكنند يه جا هم به يه نفر مثل من يا امثال من جواب منفي ميدن كه حتي رنگ مواد مخدر رو هم نديدم و ازش وحشت دارم . واقعا درماندم از زندگي و از خودم درماندم.

انگار كه يه گوني سيمان تو دلم خالي شده و سنگيني ميكنه من زيادي احساس دارم و دلسوزم و از اين روحياتم عذاب ميكشم ترجيح ميدم بي احساس باشم قصد كردم برم روانپزك بلكه شايد بتونه بهم كمك كنه من در حدي هستم كه حتي يه فيلمي رو ببينم كه صحنه سوزناك و با اهنگ پخش بشه اشكم در مياد اگر تو جمع باشم خودمو به سختي كنترل ميكنم تا گريم نيفته .
اين روحياتمو تقريبا سعي كردم هيچ جا بروز ندم به جز يكي از رفيقام هيچ كي نميدونه من همچين ادمي هستم و برا كسي نگفتم به جز اون رفيقم .
حتي پدر و مادرم هم نميدونند من همچين شخصيتي با همچين روحياتي هستم . عذاب سختي هست كه من دچارشم