برادر من اشتباه کردید که قبل از عقد این مسائل رو پیگیری نکردید!

هر کسی باید با هم جنس خودش ازدواج کنه .با کسی که مثل خودشه ، این فرمان خدا و قرآنه .
بینا و نابینا برابر نیستند(منظور چشم ظاهری نیست میدونید که)
شنوا و ناشنوا برابر نیستند
کافر و مومن برابر نیستند
انسان پاک و انسان زناکار و آلوده برابر نیستند
و ...
کسی که عمری با انواع نیازهایی که کثل همه داشته ساخته و دامنش رو به گناهی آلوده نکرده زمین تا اسمون فرق داره با کسی که با کوچیکترین نیاز و کمبود راه لذت و گناه رو در پیش می گیره.
مگه نیاز جنسی و محبت و عاطفی و .. نیاز همه آدمها نیست ؟ میشه یه عده خاصی فقط همچین نیازهایی داشته باشن و بقیه نه ؟
کسی که پاک زندگی کرده کسی مثل خودش حقشه نه غیر از اون

من نمیگم اون خانم به خاطر دوستیهای قبل از ازدواجش از ازدواج کردن محروم بشه اما اون حق نداشته این مسائل رو از شما پنهان کنه.میخواشته شما رو به دست بیاره در عین حال در گذشته هم کیف و حال خودشو کرده .

ممکنه فقط در حد صحیت بوده باشه یا دست همرو گرفتن یا بوس کردن یا بدتر از اون رابطه نامشروع جنسی .اینارو خدا میدونه و خود اون خانم .
در هر صورت هر کسی چنین تجربه ای داره بااااید به کسی که قراره همسرش بشه بازگو کنه و در قبالش پیش خدا مسئوله.
اون باید و وظیفه اش بوده قبل از ازدواج به شما بگه تا شما آزادنه و با اختیار قبول کنید و الان انقد اذیت نشید

من حال شما رو درک میکنم چون حقیقتا برای من هم همچین چیزی قابل هضم نیست اما راستش نمیدونم الان باید چیکار کنید...اگه واقعا و قلبا چنین مسئله ای آزارتون میده و با شناختی که از خودت داری ممکنه در اینده زندگیتو تحت تاثیر قرار بده و اوضاع بدتنر بشه بهت توصیه میکنم تا دیرتر نشده یه فکر اساسی بکنی
اما اگه زیاد مهم نیست و میدونی ممکنه همه چی یادت بره با عروسی کردن ، پس بیشتر از این پیجور ماجرا نشو و خودتو بزن به کوچه علی چپ! یعنی اینکه بیخیال شو
اگرم زمانی یکی شونو تو خیابانوی جایی دیدی ، پناه برخدا