به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

RE: با گذشته همسر خود چگونه کنار می اید

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    یعنی برای شما باکرگی ظاهری مهمه؟به جای این حرکت توهین آمیز یا همه چیو

تموم می کردی یا همونطوری که هست می پذیرفتی.
    کاملا با جناب فرهنگ هم عقیدم ...به نظر بنده شما واقعا کار ناشایستی انجام دادید ...پیش خودتون اینطوری تصور کنید اگه برای مردا هم روشی بود که اثبات کنه که آیا رابطه داشته یا نه ..اونوقت به شما این حرفو میزد ..چه حسی بهتون دست میداد ...خدایش از درون نمیسوختی ....

نقل قول نوشته اصلی توسط سابینا
    اشپینگل عزیز
    من می گم هر چی که هست در ذهن شماست و شما دارید مدام روی این قضیه مانور می دید م انگار دست خودتون نیست و نمی تونید از این دور باطل خارج بشید
    دوست دارم یه چیزی بگم ولی امیدوارم از دستم ناراحت نشید
    شما وقتی زنتونو بردید دکتر بهش چی گفتید؟ احساس می کنم باید الان شکسته شده و له شده باشه، هم بخاطر صداقتش و هم به خاطر بی اعتمادی شما... احتمال داره که نسبت به شما کینه ببنده و این حرکت شما رو فراموش نکنه
    کاش کاش کاش به جای دکتر می رفتید مشاور
    اینکه شما به قول خودتون تا الان پاک بودید انتخاب خودتون بوده و اینکه دختری با کسی دوست بوده دلیلی بر ناپاکیش نیست ، اینکه در گذشته چی بوده ( که خانوم شما واقعا هم تا اون حدی نبوده که مرزهاشو بشکنه ) مهم نیست و اینکه الان با شماست مهمه
    باور کنید انسان با دوست پسر داشتن به شیطان تبدیل نمی شه و افرادی بودن که دوست پسر نداشتن ولی بدترین کارها رو تونستن انجام بدن...!
    انسانیت انسان فراتر از این چیزهاست دوست من
    به قول بهشت عزیز شاید شما مشکلات دیگه ای دارید که به این تفکرات وسواسیتون دامن می زنه، چه خوب می شه حالا که اینجا کسی شما رو نمی شناسه به اونها هم اشاره کنید تا به جمع بندی بهتری برسیم
    تا اون موقع هم هر وقت فکرهای اینچنینی زد به سرتون فکرتون رو سعی کنید به جهات دیگری سوق بدید
    اگر مشکل شما تنها این مسئله هست به خدا حیفه حال و آینده رو بخاطر گذشته ای که همسرتون با صداقت تعریف کرده خراب کنید!
    دوست عزیز شما با این کارتون ...کاری کردید که حتی همسرتون هم به روی شما نیاره ...جوری رفتار میکنه که دیگه دور این مساله رو خط میکشه که با شما صحبت کنه ...به نظر من هیچی به شما اثبات نشده ...اگه قرار بود با این مسایل همه خوشبخت بشن که دیگه این همه مشگلات نبود ...
    وای اصلا نمیتونم تصور کنم شما همچین حرکتی پیاده کرده باشی ..حتی اگه اونم موافق بوده باشه ...
    خوب بود مثل یه دوست که تو این مسایل غیرت زیادی بکار نمیبره باهاش رفتار میکردی و وجود خودشو درک میکردی ....
    لاقربطا

2. 4 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (شنبه 11 دی 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)