با سلام خدمت خواهر عزیزم
ببینید خواهر عزیز شما به نظر من زندگی را برای خود خیلی سخت گرفتید و از زندگیتون کوه غم برای خودتون ساختید ببینید خواهرم در مورد همسرتون گفتن حرف طلاق و عصبی بودنشون باید بگم منم اینجوریم و خیلی عصبی میشم و موقع عصبانیت حرف از جدایی میزنم ولی میدونی دلیلش چیه فقط رنجوندن طرف مقابله همین میدونی این مسئله برای خانم های ایرانی یک نقصه ضعفه چون از تنها موندن میترسن و کافیه این نقطه ضعفو یکی مثل من بفهمه حالا حسابشو بکن
این مسئله تا حدودی صحت داره پس زیاد اهمیت نده خواهرم ولی راه کار مقابله با عصبانیت همسرتون فقط سکوته چون شما هرچی بگین هیزوم تو اتیش ریختین این کارم نشان از شعور بالای شما داره نه ترس شما واین که شما با درک تر هستید اینم یکی از مزیت های یک زن عاقل و با تجربس نه؟
و باید بگم این راه کاری که گفتم توسط ما امتحان شده و صد در صد جواب داده
و وقتی که من اروم میشم در مورد این مسئله به طور کامل با هم صحبت میکنیم البته بگم من دارم سعیمو میکنم با نزدیکی به خدا این مشکللو حل کنم
خواهر گلم هرگز فکر نکن که شما از همسرت بزرگتر و عاقل تر هستید چون این افت زندگیه که هرگز این طور نیست هیچ انسانی تو دنیا از دیگری عاقل تر نیست و این مسئله اصلا به سن انسان بر نمیگرده
شما هنوز خواهرم با تفاوت سنی تون به شدت مشکل داری خواهشا این مشکلو اول برای خودت حل کن که خیلی مهمه
اما در مورد این که گفتی ایشون نمی خواهند مسائل زندگیشون به بیرون درز کنه کاملا حرفشون درسته و این مسئله نشان پختگی و عاقلیت این انسان داره
یک چیز دیگه شما بااین طرز فکر که از همسرتون بیشتر میفهمید دارید شانس داشتن یک تکیه گاه عالیو تو زندگیتون از دست میدید
خواهرم شاید این مسئله رو تو زندگیتون به طور ناخوداگاه بروز داید که همسرتون فهمیده تا حالا به این موضوع فکر کردید
هیچ چیز تو زندگی یک مرد بدتر از این نیست که فکر کنه زنش بهش اعتماد نداره و نمی تونه بهش تکیه کنه
پس خواهشا به شوهرتون اعتماد کنید و تو زندگی همیشه روش حساب کنید ولی هرگز بهش امتیاز ندید این وحشتناکه که شما فکر کنید چون بزرگتر هستید باید به ایشون امتیاز بدید
شما باید این تفاوت سنی رو فراموش کنید و سعی کنید مثل یک زوج عادی زندگی کنید شما واقعا عادی هستید و هیچ فرقی با سایر زوج ها ندارید اینو درک کنید
اینم هرگز فراموش نکنید که پیامبر خدا هم با 15 سال تفاوت سنی ازدواج کرد
یک مطلب جالبترم براتون بگم کوروش کبیر اسطوره همه ما ایرانیها که اسمش تو قران به عنوان پیامبر اومده هم با زنی بزرگتر از خودش ازدواج و زندگی کرد و 18 سال بعد از مرگ بانوی بزرگوارش مجرد زندگی فرمود و هرگز ازدواج مجدد نکرد
ازاین بزرگان تو زندگی الگو بگیرید
موفق و پیروز باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)