سلام محمد عزیز
اول از هر چیز با این که من خودم آدم خیلی معتقدی تو عمل نیستم و لی قبل از هر کاری از صمیم قلب به خدا توکل کن و ازش بخواه تا راه درستو بهت نشون بده و انتخاب درستو برات مقرر کنه و به کمک خدا یقین داشته باش .
دوم باید بگم که هرگز تا موقعی که این احساس شک و تردید رو از وجودت بیرون نکردی و با اطمینان نمیتونی تصمیم بگیری ، با این دختر ازدواج نکن چون اگه بعد ازدواج این تردیدها دوباره سراغت بیاد واقعا زجرآور و کشندست و مدام به تو این موضوع رو القا میکنه که از ازدواجت راضی نیستی و اشتباه کردی و در دراز مدت شاید باعث طلاقت بشه . اینو از این جهت میگم چون منم یه حس کمی مشابه با تو رو الان که ازدواج کردم دارم چون از حدودای اوایل ازدواجم فهمیدم که خانومم به یکی از پسرخاله هاش علاقه داشته و به اصرار خانواده با من ازدواج کرده . البته الان خیلی به من وابسته شده ولی مگه این فکرای لعنتی ذهن یه مردو ول میکنه .
سوم این که اگه مشکل اصلیت اینه که طرفت قبلا با کس دیگه ای خوابیده و تو اونو و اونم تو رو میشناسه و نمیتونی با این مسئله کنار بیای این بر میگرده به طرز فکر و شخصیت مردونت که باید صادقانه بشینی و کلاتو قاضی کنی ببینی که محاسن و امتیازات طرف مقابلت واقعا اونقدر بالا هست که وقتی اونا رو کنار این عیب طرف میزاری نفس منفعت جوت و نه فداکارت بهت حکم کنه که داری واقعا اشتباه میکنی یا این رابطه ارزشش رو داره و بعدا میتونی به این شکل با این قضیه کنار بیای .بعدش حتما و حتما باید این مسائلو مفصل با طرفت در میون بزاری و احساست رو و مشکلت رو تو این رابطه بهش بگی تا ببینی اولا اون چه عکس العملی نشون میده و ثانیا اون میخود و واقعا بهت کمک میکنه تا این حساسیت روکم کنه و شرایط رو برات خوب کنه . یعنی این قضیه یه طرفه حل نمیشه و باید هر دو طرف با هم اینو حل کنن .اکه تو محاسباتت امتیازای طرف به این احساست چربید و اونم بهت کمک کرد که احتمالا مشکل با یکم تغییر تو نگرش خودخواهانه ی مردونت و اعتماد به این رابطه حل میشه اما اگه تراز محاسباتت منفی شد و دیدی طرفم تو باغ نیست و نمیتونه یا نمی خواد تو رو بفهمه بهش لطف کن و با یه برنامه ریزی که کمتر لطمه بخوره این رابطه رو تموم کن تا اول خودت رو بسازی و درست کنی .
چهارم اگه مشکلت اینه که به طرفت نمیتونی کامل اعتماد کنی و میترسی بعد ازدواج با اون طرف رابطه برقرار کنه باید بگم که مشکل اینه که تو هنوز طرفتو خوب نشناختی و باید یه مدت بگذره تا اونو و خصوصیاتشو بشناسی تا بتونی در این مورد یه قضاوت قابل اطمینان بکنی . برای شناخت شخصیتشم باید به یه روانشناس مراجعه کنی یا تو اینترنت از سایتای معتبر یه سری راهکارهای روانشناسی رو برای تست شخصیت طرفت یاد بگیری و میزان محبت و وابستگیش به خودت و وفاداریش رو نسبت به این رابطه تست کنی تا نسبت بهش اطمینان پیدا کنی . از ذوستانی هم که این پاسخو میخونن خواهش میکنم اگه راهکار درست و اصولی میشناسن به دوستمون معرفی کنن .
در انتها باید بگم که دوست عزیز واقعا ما همه گناهای مختلفی داریم که از گفتن بعضیاش واقعا خجالت هم می کشیم ولی چیزی که تو زندگی مشترک مهمه اینه که بتونی از ازذواجت لذت ببری و احساس شادی کنی . اگه طرف شرایط یه همسرمناسب برای شما رو داره و متونه این شرایطو برات ایجاد کنه و تو هم میتونی بهش اعتماد کنی سعی کن تو زندگیت عنصر خدا رو واردکنی و از کسی که دوستش داری لذت ببری و بقیه مسائل رو هم به عنوان نقاط سیاه زنذگیتون فقط بپذیری . البته شاید خانوما از دید من تو این پاسخ زیاد خوششون نیاد ولی واقعیت اینه که هر مردی با هر گذشته ای دوست داره با یه زن که مرد دیگه ای اونو لمس نکرده ازدواج کنه و درسته که خوخواهانه است ولی واقعیت همینه و نمیشه منکرش شد و نقش زیادی تو احساس یه مرد به یک رابطه داره و تا یه مرد نتونه در مورد مشکلات یه رابطه با خودش کنار بیاد نمیتونه همسر مناسبی برای یه زن باشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)