خواهر عزیزم یاسای گرامی
من به عنوان یک انسان ساده ،عشق را حمایت و درک طرف مقابل میدونم شما فرمودید که این خاطره بنده نمی تونه به شما و سایر دوستان کمک کنه تا بفهمید که چه رفتاری باعث دلگرمی همسرتون میشه ببین خواهر گلم من یک موضوع دیگه را برات نقل میکنم تا شاید دیدگاهت عوض بشه
یاسای عزیز مادر من مدت ها گاها بدون متوجه شدن پدرم ذره ذره از خرجی خونه برای خودش جمع میکرد و به همراه پدرم از پسر عمه مادرم برای ایشون از منبع همون پول و کمی کمک پدرم طلا میخریدن تا کی؟
تا وقت خرید خونه که من نوجوان بودم میدونی مادرم اون وقت چه کارکرد تقریبا یک سوم پول خرید خونه را از فروش همون طلاها داد این کار به نظر من ،به پدرم نشون داد که مادرم واقعا عاشقشه این طور نیست؟
و این کار مادرم به من درس زندگی داد
امیدوارم رو شما و سایر دوستانم اثر بگذاره
و از شما خواهر گلم یک سئوال دارم با اجازت میپرسم زنی که از حداقل پولی که من تو دوران دانشجویی داشتم که شاید به زحمت منهای شهریم و خرجم به ماهی 100 تومن میرسید 30 تومن برای من پس انداز میکنه
و هر وقت پدرش بهش پول تو جیبی میده یک راست میریزه تو حساب تا یک روز به درد جفتمون بخوره این اسمش چیه؟ عشق نیست؟
میدونی خواهرم من اگه تو این چند سال مبلغی جمع کردم صدقه سر همین دختر بوده و بهش مدیونم
خواهرم نمیخواستم بیشتر بازش کنم ولی وقتی یک دختر به جای اینکه پولشو بی مورد خرج خودش کنه با ماهیانه هاش تو صندوق شرکت میکنه تا یک وام ناچیز 500 تومنی بگیره تا به من کمک کرده باشه این اسمش چیه؟
خواهرم من اسم اینو عشق نمیگذارم بلکه اسمشو فداکاری میگذارم
حالا خواهر عزیز اگه پستمو خوندیش حتماجوابتو برام بنویس ممنونت میشم
بهترین ارزوهارو برات دارم همیشه شادو سر بلند باشی
با سلام خدمت سارا بانوی عزیز
اینو اینجا نوشتم تا از شما تشکری کرده باشم
و یک نکته طنز امیز درباره پست بالا راستی پدرمم خونه دومو که الان توش هستیم و از پول فروش خونه قبلی خریده شده به اسم مادرم کرد میگم شاید مادرم، بابای بدبدختو با این کارش خام کرده نه؟
این شوخی بود ولی عشقه که عشقو میاره اینو همون باید یادمون باشه
همگی خوش باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)