سلام دوست عزیز
اول بگم شما واقعا ادم شریفی هستی اینو باور کن
برادر عزیز مشکل رابطه شما عشق مرده یا بهتر بگم هنوز زنده خانومته
ببین دوست من بازتر برات بگم خانومت عاشقه و شما به این مسئله خیلی سطحی نگاه میکنی خانومت با شما مشکلی نداره حتی همون طور که گفتی از ناراحت کردن شما ناراحته
اینجا شما اصلا مشکل مسئله نیستید بلکه خانومت هنوز عاشقه و شما رو به خاطر جدایی از عشقش مقصر میدونه
ببین دوست من تماس های شبانه پدر و مادر ایشون بخاطر راضی کردن دخترشون به رابطه با شما بوده و مطمئن باش اگه رابطه برقرار کردید به اصرار های خانوادشون بوده نه خواست همسرتون
ببین دوست من ،اینکه خانومتون نمی خواسته با شما رابطه داشته باشه و اون شرط 3ماه رو گذاشت فقط به این خاطره که فکر میکرده میتونه پیش عشقش برگرده
این عشق در خانوم شما باعثه افسردگیش هم شده
الانم با این کارایی که داره میکنه داره هم از شما هم از پدرش(مخصوصا پدرش) انتقام میگیره
دوست من شما نباید به این سرعت زیر سقف میرفتید این اشتباه شما بوده
حالا هنوزم دیر نیست شما بازم میتونید این زندگیرو از نو بسازید فقط یک راه داره باید برید پیش مشاور دوست من اگه خانومت طلاق خواست براش یک شرط بگذار اونم رفتن پیش مشاورس
دوست من مشاور باید به خانومت کمک کنه تا عشقشو فراموش کنه و به زندگی برگرده در غیر این صورت نجات این زندگی اصلا ممکن نخواهد بود
دوست من خواهشا حال که شما انقدر ادم با شعوری هستی غرورتو بشکن(میدونم قبلا شکستی)و از خانومت خواهش کن تا بیاد پیش مشاور
حتما بهش بگو فهمیدی عاشقه و حال که خودتم عاشق شدی درکش میکنی ولی این راهش نیست
خواهشا این جمله رو که عشقشو درک میکنی و بهش احترام میگذاری چون خودتم الان عاشقی بهش بگو سعی کن دلشو بدست بیاری تا برات درد و دل کنه
برای اینکه راحت تر حرف بزنه بهش بگو اگه باهات درد و دل کنه و باهات بیاد پیش مشاور حتی اگه بخواد طلاقشم میدی تا به عشقش برسه
میدونم گفتن این جملات برای یک مرد خیلی سخته ولی شما الان برای نجات این زندگی باید از خودگذشتگی بیشتری خرج کنی
اینم مطمئن باش مشاور فقط به فکر نجات زندگی شما خواهد بود و حتما به خانومتون کمک میکنه تا عشقشو ترک کنه
ولی شما با گفتن این جمله باعث میشید تا بهتون اعتمادبکنه و حرف دلشو به جای دوستش زهرا پیش شما بزنه
خواهشا هر طوریه حتی از طریق پدر خانومتون با خانمتون دوباره صحبت کنید و راضیش کنید تا بیاد پیش مشاور بقیشو به خدا بسپرید
پیروز باشید
دوستم به خانومت کمک کن تا عشقشو فاموش کنی تا خوشبخت زندگی کنی واین جز با مشاوره ممکن نخواهد بود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)