سلام برادر عزیزم
نمیخوام چیزی بگم ناراحت بشی ولی به عنوان یک دوست همسن منم 25 سالمه و من تا 2 سال پیش یک چت باز حرفه ای بودم هنوزم گاهی ....
ولی ببین برادر عزیز شما قبل از اینکه به فکر ازدواج باشی ببین طرف مقابلتو چقدر میشناسی راستی اصلا تا حالا این خانومو از نزدیک دیدی اینو به عنوان کسی که یک مدت 6 ساله رابطه دوستی سالم داشته دارم میگم ببین دوست من زوایای پنهان ادما خیلی زیاده و فقط با چت کردن یا حتی دیدن تصویر طرف مقابل با وب کم اصلا نمیشه گفت شناخت کامل بوده
ببین دوست عزیز اصلا نحوه اشنایتون مهم نیست ولی ایا تا حالا رابطه از نزدیک داشتی باورکن انسانها خیلی پیچیدن
ببین دوست من تو چت ادم ها اکثرا خود واقعیشون نیستن من حتی دیدم بعضی پسرا خودشونو دختر معرفی میکنن تا طرف مقابلو دست بندازن یعنی دروغ تا این حد هم جریان داره
دوست من اگه واقعا طرفتو میخواهی اول یک چند وقتی برو شهر ایشون باهاش صحبت کن بشناسش بعد به فکر ازدواج بیفت
دوست عزیز، من پیشنهاد میکنم تاپیک های مربوط به مشکلات زناشویی را بخونی تا بفهمی عدم شناخت چه بلایی سر ادما میاره شناخت خیلی مهمه
اگرم خواستی با خانوادت پیش بری (که درستشم همینه) پیش برو ولی هرگز بدون داشتن یک دوره نامزدی یک ساله(حداقل اونم بهطور دائم) تن به ازدواج نده که اشتباه محضه
توکلتم به خدا باشه برو جلو
فقط یادت باشه شما دچار مشکله عدم شناخت کامل از هم هستید حتما این مشکلو با نامزدی طولانی مدت حل کنید بعد به امید خدا خوشبخت خواهید شد
با بهترین ارزوها![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)