سلام
به نظر من شما نسبت به چشمداشتی که ایشون به پدرتون دارن ( از لحاظ مالی ) دچار حساسیت شدین و تا موضوعی میاد که حتی این بحث پیش کشیده میشه شما شرطی شدید و فوری عکس العمل نشون میدین
سعی کنید نسبت به این خواهش ایشون نه واکنش تشویقی و نه تنبیهی داشته باشید و خنثی و بی تفاوت برخورد کنید
یعنی: هر دفعه اومد درمورد کمک گرفتن از خانواده شما صحبت کنه سعی کنید موضوع رو خیلی بی تفاوت و بدون عصبانیت عوض کنید، اینقدر این کار رو بکنید تا کلا این مسئله از ذهنش پاک بشه، یادتون نره گه عکس العمل منفی نشون ندید
این از این
از اس ام اس همسرتون پیداس که شما رو خیلی دوست داره و طاقت ناراحتیتونو نداره، فقط دوست داره شما هم ناز اونو بکشید و شما هم باید به جا این کار رو بکنید
عزیزم مشکل شما به نظر من خیلی راحت و بامدیریت درست اقتصادی قابل حله و اصلا بهتره پولها تونو یک کاسه کنید و اصلا پول من پول تویی مطرح نباشه
اینو هم مد نظر قرار بدید که شوهر شما به موقعیت شغلی شما حسادت می کنه و این براش یک مسئله شده و خیلی هم بر رفتارهاش تاثیر می گذاره
خلاصه خیلی راحت می شه راهی پیدا کرد که هم ماشین بخرید و هم همسرتون از اینکه درآمدش کمتر از شماس احساس حقارت نکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)