با این حرفهایی که شما دوستان زدید ته دل دوست من خالی شده.مگه اون جیکار کرده فقط برای آشنایی حاضر به این کار شده.از پسر هم مطمئن هست که بعدها مزاحمت ایجاد نمیکنه.حالا چیکار کنه هیچ کس با خبر نیست.
تشکرشده 3 در 3 پست
با این حرفهایی که شما دوستان زدید ته دل دوست من خالی شده.مگه اون جیکار کرده فقط برای آشنایی حاضر به این کار شده.از پسر هم مطمئن هست که بعدها مزاحمت ایجاد نمیکنه.حالا چیکار کنه هیچ کس با خبر نیست.
marziyehh (سه شنبه 21 دی 89)
تشکرشده 2,080 در 437 پست
نازي عزيزم
همه ي ما آدمها ممكنه دچار اشتباهاتي بشيم! اما بعضي اشتباهات به هر حال تاواني هم داره و همه ي ما بايد بپذيريم!
من شخصا اين نظر كه "اين دختر نه لايق ازدواج هست نه قابل اعتماد" رو نميپذيرم! اما لطفا توجه به اين نكته هم بكنيد كه حتي اگر هيچ كس ندونه خداوند هم نميدونه!؟
من بازهم ميگم بگيد اما نه با تعريف كامل جزئيات و نه از همون اول كه قبل از اينكه آقاپسر دخترو بشناسه ذهنيت منفي درش شكل بگيره!
دوست گلم به دوستتون بگيد نترسه و نتيجه ي كار رو به خدا واگذار كنه! خدا هيچ وقت بنده هاشو فراموش نميكنه و مطمئن باشيد هرچي خيره پيش مياد.
تشکرشده 2,459 در 516 پست
یه جا میگی که فقط برای آشنایی و یه جا میگی که هنوز دختره که من شک می کنم. بالاخره تا کجا پیش رفتن؟ فقط حرف؟ اس ام اس؟ بوسه؟ تا کجا؟نوشته اصلی توسط marziyehh
tesoke (چهارشنبه 22 دی 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)