من فكر ميكنم كه مشكل اصلي شما همسرتونه نه زن برادرش
همه مردها بي نهايت زن دوروبرشون يا توي اجتماع ويا توي فيلم وتلويزيون كه خيليهاشون ممكنه از زنشون زيباتر وخوش اندامتر باشن.شما بايد از اين كه شوهرتون ذات خودش رو در اينجا ودر جو خانواده نشون داده خوشحال باشيد چه بسا ممكن بوددر محيط كارش با يه زن غريبه اينطور رفتار كنه و شما اصلا متوجه نشين.حالا اون همه چي رو ميدونه واگه مثل سابق عمل كنه
در رابطه با جاريتون من فكر ميكنم اون ميخواد لج شما رو با حرفاش در بياره اگه از حرفاش ناراحت بشين جري تر ميشه سعي كنين خودتون رو آدم سك سي با شوهرتون نشون بدين و مدام دربارش صحبت كنين وبعد ازش بپرسين كه ايا اون با شوهرش اينجوري نيست واون هم براي اين كه جلوي شما كم نياره ميگه اينجوري هست و سعي ميكنه جلوي شما بيشتر به شوهر خودش بچسبه و درنتيجه بيشتر به شوهر خودش توجه ميكنه وكمتر به شوهر شما توجه مي كنه.مثلا وقتي بهت گفت شوهرت گفته فلان كار رو بكن تا شوهرت قبول كنه برين مسافرت ميگفتي آخه من تو اين كارا استادم ميدونم با شوهرم چيكار كنم مگه شما اين چيزا رو بلد نيستي ؟؟وقتي اين جوري اون رو به چالش بكشوني اون هم براي اين كه كم نياره سعي ميكنه خودش رو نسبت به شوهرش عشقولانه نشون بده.
من برخلاف دوستان فكر ميكنم فعلا بهتره كسي رو درجريان قرار ندين چون در اين صورت ممكنه حرفها وحديث هايي پيش بياد كه شما رو ازشوهرتون دورتر كنه در ضمن اونها هم منكر همه چي ميشن وميگن كارهاشون بدون منظور بوده ومثلا مثل خواهر و برادرن!!!!!!!!
بهترين كار تخريب شخصيت جاريتون از طريق پرسيدن سوال از اون وقتي كه با تنها هستيد است.واين كه با زير سوال بردن اون كاري كنين كه اون سعي كنه جلوي شما خودش رو بخواد با شوهر خودش خوب نشون بده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)