سلام
میدونی مشکل شما و البته خود من چیه؟!
اینه که حتی اگه سکوت هم میکنیم به این خاطر نیست که فکر می کنیم در شان ما نیست که دهن به دهن بشیم ... به خاطر اینه که بلد نیستیم جواب بدیم ... برای همین اگه ما بلد بودیم جواب دندان شکن بدیم جواب میدادیم و هیچ وقت نمیگفتیم در شان من نیست با این دهن به دهن بشم... و اگه می بینید که بعد مدتی امثال ما وجهه شون رو از دست میدنبه این خاطره که دیگران متوجه میشن که این با ادب بودن و محترم بودن ما بیشتر به خاطر یه احساس ضعفه...
مثلا میگم یه وقت یه نفر به شما متلک میپرونه شما هیچ نمیگی اما رنگ به رنگ میشی و تا آخر مهمونی میری تو فکر همه می فهمن این که شما جواب ندادی به خاطر مودب بودن نبود بلکه به خاطر این بود که بلد نبودی جواب بدی!!! اما یه نفر دیگه یه متلک بهش میپرونن هیچ نمیگه ... یه نگاه از اون نگاه ها میکنه و بعد به ادامه ی خوش گذرونیش تو مهمونی ادامه میده... با بقیه حرف میزنه خوش بش میکنه انگار نه انگار که چند دقیقه پیش ضایعش کردن...
نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یانه؟؟
خلاصه اینا رو گفتم که بگم باید عزت نفس و اعتمادبنفست رو بالا ببری تا جایی که اگه میگی باید در مقابل انسان بی نزاکت سکوت کرد این حرف اعتقاد درونیت باشه نه صرفا کلامی که با اون روی اعتماد به نفس پایینت و ضعفت در حاضر جوابی سرپوش بذاری!
خدا همه رو هدایت کنه
منم دوست دارم راهکارهای تسوکه رو بدونم... خیلی جالب به نظر میان!

به این خاطره که دیگران متوجه میشن که این با ادب بودن و محترم بودن ما بیشتر به خاطر یه احساس ضعفه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)