سلام دوست عزیزم به نظرم اصلا هم زود نیست دیرم هست هرچه زودتر ازدواج کنید بهتر وخوشبختی رو بیتشر درک می کنید از نظر سن هم اصلا مشکلی نیست اگه تو مطالعات چنین چیزی رو خوندید2تا7سال این یه کلیاته مهم این نیست حتی ازدواج های موفقی داریم که هم سن بودن و یا حتی دختر1 یا 2 وحتی 4 سال از پسر بزرگتر بوده اگه ازدواج رو شما به عنوان یه دوستی بپندارید مطمئن باشید با همین خانم خوشبخترین دوستان و شریکان روی زمین خواهید شدشما مهم اینه که همدیگرو دوست داشته باشید کاملا عاقلانه نه عاشقانه و احساسی که اونطور که من فهمیدم شما عاقلانه ایشونو دوست دارید اخلاق مادر هم کمی تاثیر گذار هست اما نمی تونه ملاک باشه انسان ها خودشون عقل دارن و هر انسانی فقط یکیه پس بهت توصیه می کنم هرچه زودتر دست بجنبون که داره دیر میشه
دختره هم که دوستت داره واااااای چه شود مطمئنم خوشبخترین آدمای روی زمین میشید
با همه ی وجودم واست آرزو می کنم هرچه زودتر باهاش ازدواج کنی و خبرشو به ماهم بدی خوشبخت شی الهیییییییی

شما مهم اینه که همدیگرو دوست داشته باشید کاملا عاقلانه نه عاشقانه و احساسی که اونطور که من فهمیدم شما عاقلانه ایشونو دوست دارید اخلاق مادر هم کمی تاثیر گذار هست اما نمی تونه ملاک باشه انسان ها خودشون عقل دارن و هر انسانی فقط یکیه پس بهت توصیه می کنم هرچه زودتر دست بجنبون که داره دیر میشه
دختره هم که دوستت داره واااااای چه شود مطمئنم خوشبخترین آدمای روی زمین میشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)