سلام،
دوست عزیز،
هیچ انسانی تا زمانی که در شرایط واقعی قرار نگرفته، نمیتواند با اطمینان از تصمیمی که در آن شرایط باید بگیرد سخن بگوید!
افراد زیادی هستند که تا زمانی که همه چیز رو به راه هست، اظهار عشق و علاقه شدیدی به همسر خود میکنند اما هنگامی که برای مثال متوجه میشوند این همسر مبتلا به یک بیماری لا علاج شده یا ورشکست شده یا ... او را ترک میکنند!
افراد زیادی هم هستند که اظهار علاقه افراطی یا ... نمیکنند اما تا آخر عمر، پا به پای همسفر خود میروند!
اینها را ننوشتم که امید واهی بدهم یا..، نوشتم تا به شما بگویم، واکنش همسرتان طبیعی و منطقی بوده است! اگرچه برای شما خوشایند نبوده! اما هیچکس از آینده و تصمیمی که ممکن است در یک شرایط سخت بگیرد مطمئن نیست!
و همسر شما نه پاسخ مثبت داده و نه منفی! تنها گفته تا به حال در مورد این موضوع فکر نکرده!
این نشان میدهد، ایشان اهل پاسخهای احساسی و بدون منطق نیست! همین!
و نشانگر این نیست که اگر بچه دار نشوید الزاماً شما را ترک میکند!
نشانگر این هست که ایشان به سوال شما منطقی فکر کرده و شاید این منطق، در صورت بروز شرایطی که عنوان کردید، در کنار شما ایستادن را انتخاب کند نه ترک شما را!
به نظر من، شما باید خوشحال باشین از اینکه همسر شما منطقی فکر میکند و نه احساسی، این نشان میدهد، شما برای ایشان مهم و با ارزش هستین، انقدر که نمیخواهند سوال شما را با یک پاسخ احساسی و بی تفکر پاسخ گویند!
راستش اگر همسر خود من، چنین سوالی از خود من میپرسید، بعید نمیدانم پاسخش را به همین گونه میدادم!
خوشبخت باشین،
کامران

علاقه مندی ها (Bookmarks)