**سلام :نوشته اصلی توسط LARG.62
خوشحالم که یاد دوستان قدمی هم هستید..من اخرین بار با پیام خصوصی با لیلی جان ارتباط داشتم ..ایشان هم خوب هستند وشدیدا در حال توسعه شغل و حرفه تخصصی خودشان هستند و قرار شد زود زود با خبرهای خوش پیشمون بیان شما هم برای موفقیتش هم در کار هم ازدواج دعا کنید که بسیار خانم شایسته ای بوده و هستند.
.
**نوشته اصلی توسط LARG.62
** توصیه میشه این فاصه 6 ماه طول بکشه ....که البته بسته به شرایط و توافق طرفین و سنت های خانوادگی متفاوت است...نوشته اصلی توسط [size=x-large
در این مورد که مطرح کردید مشکلی در پاسخ دهی وجود داره و اون این هست که من هنوز متوجه نشدم شما برای شناخت دارید چکار می کنید..یعنی شما منزل ایشان به تنهایی میروید و می نشینید رسمی یا شیوا خانم صحبت می کنید؟نوشته اصلی توسط LARG.62
خب این مطمئنا فقط به شما یک سری تفکر کلامی رو نشان میده و نه ایشان نه شما نمی توانید در عمل همدیگه رو بسنجید..به نظر من حداقل اینه که سوالاتو عملی مطرح کنید نه به صورت ساده..یعنی همان طور که گفتم برای ایشان یک ماجرایی رو تصویر کنید و بگید نظرتون چیه ؟یا مثلا فلان دوستم سر فلان مورد این مشکلو داشتن از من راهنمایی خواستن نظر شما چیه؟
ولی در کنارش با خود دختر خانم صحبت کنید نظرشون در مورد یک یا دو بار حضور در خارج منزل دور از چشم سایرین و 100 البته با اجازه خانواده ایشون چی هست .ببینید تفکر ایشون در این مورد چیه و احداقل یک یا دو بار در تعامل عملی قرار بگیرید ..شما با درایت و تفکر خودتون می تونید در کنزل هم با برخورد های ایشان و خانواده وی در تعامل با وی قرار بگیرید..
راستی یک نصیحت ...زیاد وسواس نشان ندهید چون هیچکس کامل نیست...
موفق باشید..![]()

.من اخرین بار با پیام خصوصی با لیلی جان ارتباط داشتم ..ایشان هم خوب هستند وشدیدا در حال توسعه شغل و حرفه تخصصی خودشان هستند و قرار شد زود زود با خبرهای خوش پیشمون بیان شما هم برای موفقیتش هم در کار هم ازدواج دعا کنید که بسیار خانم شایسته ای بوده و هستند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)