به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 01:46]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    876

تشکرشده 872 در 206 پست

Array

RE: بد یا خوب؟هیچکدام....تفاوت!

به نام خدا
    سلام
    از اينكه خدا رو شكر حداقل كاسه كوزه رو سر همسر خودت نميشكوني جاي شكر داره و اينكه دنبال راه كاري هستي تا بدوني بايد چيكار كني بازم خدا رو شكر و انشالله كه آروم بگيري .
    در مورد اينكه قبل از ازدواج اين اقدام رو كردي بازم خدا رو شكر چون روز عروسي حداقل تكليفت با خودت روشن هست و مطمئنا لذت خواهي برد .
    اما در مورد زندگي :
    خواهرزاده اي دارم (دختر خواهرم ) كه هم زمان با ازدواج بنده ازدواج كرد و البته به صورت سنتي اين ازدواج شكل گرفته بود و وقتي هم كه نظر خواهرزاده بنده رو پرسيده بودن گفته بود هر چي شما بگيد ؛ پس بزرگتر ها صحبت كردن و عقد كردن ، در دوره نامزدي خواهرزاده بنده به بدترين نوع ممكن اين آقا رو خورد كرد و از همه چيز اين بنده خدا ايراد گرفت ( البته من ميگم بدترين شايد از نگاه آدم پخته تر عادي باشه ) به هر حال ايراد بود كه ميگرفت و هر روز ميگذشت .
    اين آقا هميشه كوتاه ميومد و من هم به چشم ميديدم كه مقصر خواهرزاده ام هست براي همين بيشتر و بيشتر ماجراها تعريف ميكردم براش .
    تا اينكه يك ماه بعد از ما ازدواج كردند و اون آقا و خواهرزاده بنده رفتن سوريه و برگشتن . تقريبا ماجراهاي خود من براي خواهرزاده ام هم پيش اومد اما با توجه به عدم حمايت خانواده اش ( خواهر و شوهر خواهرم ) از خواهرزاده بنده حالا يك سال و نيم از ازدواجشون ميگذره و با خوشي دارن زندگي ميكنن اما من در نگاه هاي مردانه شوهرش ميخونم كه نسبت به گذشته خيلي تغيير كرده و گاهي حتي ميبينم كه سخت تر ميگيره بهش و البته خواهرزاده ام چندين بار گفته خودم كردم كه لعنت بر خودم ، اره او ميدونه كه خودش اشتباه كرده و باعث ايجاد اين برخورد شده و حالا افسوس ميخوره .
    درست تشخیص دادی ، اگر ادامه پیدا کنه ، اعتماد به نفسش را خواهی گرفت ، یا اینکه از شما می بره ، لطفاً روی ویژگیهای مثبت زوم کنید . به این فکر کنید که شما هم از دید ایشون خیلی اشکالا ممکنه داشته باشید اما به روی شما نمیاره ، چون شما هم کامل نیستی . کمی هم از دریچه دید ایشون دنیا را بنگرید .
    اما اينجا اكثر بچه ها ديدگاه و نظرات مثبت رو به شما ميدن تا شما بتوني راه زندگيت رو انتخاب كني :
    بعضي از افكار واقعا خطرناكه به نظر من و بايد دفن بشن مگر نه از بمب اتم هم خطرناك تر هستند و يكي از اون ها تفكري هست به نام حق انتخاب : اين ويژگي كه در افراد وجود داره و همه مايل هستند انتخاب كنند بايد درست برخورد بشه باهاش و بايد بدونيم كه گاهي فقط حق انتخاب يك راه رو داريم و چه خوب چه بد اصلا حق عوض كردنش رو نداريم و تا انتها بايد تمام تلاش رو بكنيم تا از انتخابمون دفاع كنيم حالا چه ميخواد همسر باشه و يا ميخواد لباس يا خانه يا هر چي كه ميخواد باشه ، پس دقت كنيد كه در هر مسئله اي كه حق انتخاب فقط يكبار هست نبايد همش مثل بازاري هاي كلك باز دائم زير حرفمون بزنيم و نظرمون عوض بشه . معامله معامله هست چه شراكتي باشه چه تنهايي به عهده گرفته باشيم .
    در مورد اينكه كي اين حق انتخاب رو براي يكبار مشخص كرده بايد بگم كه خداوند متعال اين رو قرار داده به نظر من :
    اگر بدون هيچ دليل موجهي در معامله اي ، اون معامله رو به هم بزنيم ، پيش خدا مسئول هستيم و بايد تاوان اين اشتباه خودمون رو در محضر حق تعالي بپردازيم .
    زندگي هم در اين دنيا معامله هست و بايد به عنوان انسان (اشرف مخلوقات ) در روابطمون دقت كنيم . حتي اگر در دلتون جور ديگه اي باشيد و در ظاهر جور ديگه بازم اشكال داره .
    به حقيقت برس و حقيقت رو انتخاب كن و اينكه در زندگي فقط تو تصميم گيرنده و انتخاب كننده نيستي بلكه اعمال و رفتار تو هم تاثير در انتخاب تو داره ، شايد روزي دعا كردي كه خدايا يه همسر خوب به من بده و تشخيص خدا هم ايشون بوده حالا چرا پس ميزني ؟ حتما بايد چيزي كه داري رو از دست بدي تا قدر و منزلتش رو بدوني ؟
    از طرف برادر كوچكت
    باتشكر

2. 3 کاربر از پست مفید m25teh تشکرکرده اند .

m25teh (پنجشنبه 14 بهمن 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)