تا امتحان دکترای امسال یک ماه بیشتر باقی نمونده اگه بخوای منتظر بشی ببینی نتیجه این تاپیک چی می شه فکر کنم به هر حال امسال را از دست می دی! در مورد این که با اون دانشجوی دکترا که خانم بودند در مورد ازدواج مشورت کنی شدیدا توصیه می کنم این کار را نکنی مخصوصا اگر مجرد باشه!

دخترها با پسرها فرق دارند بعضي دخترا به جز درس به هيچي ديگه فكر نميكنند (خودم خوابگاهي بودم و تو فاميلمون هم از اين دخترا داريم) نمي دونم ميخواهند با اين همه درس خوندن كجاي دنيا رو بگيرن آخرشم تو سن چهل سالگي خودشون ميمونند و يك دنيا تنهايي و يك عالمه افسردگي!
و... بشی و از درس بیافتی. نمی دونم این ها چقدر از وقتم را میگیره؟ به نظرتون میشه در حین مراسم خواستگاری و عقد و نامزدبازی، واسه دکترا هم خوند. چون که من تجربه ی این مسائل را نداشتم، نمی دونم چقدر ذهنم را درگیر می کنه؟
در مورد محدودیت زمانی. خب اگه من تصمیم بگیرم که دکترای امسال را بی خیال بشم، اون وقت آبان ماه سال 90 دفاع می کنم و میرم شهرستان. فروردین سال 91 امتحان دکترا دارم و اگه قبول بشم، مهر سال 91 میام تهران. یعنی من از آبان سال 90 تا مهر سال 91 وقت دارم تا ازدواج کنم. (البته اگه بشه در حین خوندن برای دکترا، حواسم را روی خواستگاری هم بگذارم.) خب این میشه 10 ماه. به نظرتون نمیشه توی 10 ماه یکی را پیدا کرد و خواستگاری و عقد و ... ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)