سلام بر اريانا گرامي
به تالار همدردي خوش آمديد.
از اينكه به اعضاء تالار همدردي اعتماد كرديد و مسائلتون را مطرح مي كنيد، سپاسگزارم.
مي فهمم ، بايد خيلي از اين رابطه آسيب ديده باشيد.
مخصوصا كه اين آقا در نقش يك تحصيلكرده،و بزرگتر
مديريت اين رابطه را در دست گرفته و با احساسات شما بازي كرده است.
در واقع مهمترين ضربه ايشون به شما شكستن اعتماد شما بوده است.
دوست دارم در اين تالار به كمك اعضاء مهربان آن ، طي اين تاپيك بتوانيد رمق خود را باز يابيد و خود را بازسازي كنيد.
اينكه عليرغم اين جفا و فريبي كه در حق شما شده است. بازهم انرژي گذاشته ايد و به اين تالار اعتماد كرده و مطالبتون را بيان مي كنيد، نشان مي دهد كه فردي ساعي و پر تواني هستيد.
اين فشارها گاهي افراد را مي شكند. و ممكن است مديريت رفتار را از آنها بگيرد. اما خوشحالم كه شما عليرغم همه اين مشكلات هنوز مصمم در احياي خود و كاهش فشارهاي وارده هستيد.
اريانا گرامي، ما سعي مي كنيم با گرفتن اطلاعات كلي و اجمالي ، بدون اينكه به حريم خصوصي شما وارد شويم تا جايي كه اين محيط اجازه مي دهد در همين تاپيك كمكتون كنيم.(اطلاعات بيشتر در مورد نحوه كمك مشاوران واعضاء در اين تالار) خواهش مي كنم خونسرد باشيد. و گام به گام اين تاپيك را دنبال كنيد.









و بزرگتر
مديريت اين رابطه را در دست گرفته و با احساسات شما بازي كرده است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)