RE: نقش زنی که طلاق گرفته در زندگی من ؟
دوست عزیزم
چرا فکر می کنی سنت دیگه یارای یافتن عشق ناب رو نداره ؟ چرا فکر میکنی حالا که کسی بهت ابراز علاقه کرده ( مهم نیست متاهل و بچه داره ) باید به هرشکلی باید بهش برسی و ازدواج کنی ؟ اصلا برای ازدواجت معیاری داری ؟ اگر داشتی مطمئنا سمت این اقا نمی رفتی . تو هیچوقت نمیتونی بر خرابه های زندگی زنی اشیانه نو بسازی و امیدوار هم باشی که اون خراب نشه .
مردی که با دوست همسرش ( من اینطور از نوشته هاتون برداشت کردم ) دوست میشه و خیلی خوب هم میتونه نقش بازی کنه تا همسرش شک نکنه قطعا مرد زیرکی هست و ممکنه که این بلا رو بعدها سر تو هم بیاره و تو متوجه نشی حتی اگر اینطور هم نباشه ای کابوس از دوستی شوهرت با زن دیگه ای زندگی خواهی کرد.
همه دوستان متفق القول تو را به جدائی از این رابطه خانمانسور راهنمائی می کنند اما شما مرتبا سعی می کنید با حرفهائی از اقبیل اینکه من هم یک زن هستم و احساس دارم و ... متقاعدشون کنید
عزیزم وقتی که اون مرد از بام اون زن و دختر 7 ساله اش پر زد مطمئن باش روزی هم از بام تو می پره و میره چون تعهد براش معنائی نداره فقط براوردن نیازهای انیش براش مهمه و بس
اون زن رو متهم به پروروئی نکن شاید روزگاری برسه که تو در جایگاه اون زن قرار بگیری پس انقدر قاطعانه نگو که سرتق هست و پرورو
بلکه اون زن حاضره به هر قیمتی هم شده نذاره دخترش کانون خانوادگی اشفته ای داشته باشه و هزاران افسوس و اگر و اما بعدها گریبانش رو بگیره
بهتره با خودت کمی خلوت کنی ایا اگر کسی پا به زندگی خانوادگی شما میذاشت و پدرت اون رو به مادرت ترجیج میداد چه حسی پیدا می کردی ایا اونوقت تو خودت مادرت رو تشویق به موندن و استقامت نمی کردی تا بلکه پدرت از رفتار خودش پشیمون بشه و برگرده یک لحظه خودت رو جای دختر اون مرد بذار
عزیزم نکن این کار رو
از اه اون زن و بچه اش بترس که روزی گریبانت رو بگیره
مستقیما به اون اقا بگو که دیگه حاضر به ادامه رابطه نیستی
اینطوری دلت رو به روی یه عشق ناب هم باز می کنی وقتی که به ارامش رسیدی اونوقت متوجه میشی چه اشتباه فاحشی رو داشتی تو زندگیت انجام میدادی به خدا توکل کن و هرچه سریعتر از اون اقا دور شو
امیدوارم بتونی بر احساسات خود غلبه کنی
[size=large]حتي اگر تنهاترين تنهايان هم شوم باز هم خدا هست او جانشين تمام نداشته هاي من است .[align=center][/align][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)