به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 فروردین 90 [ 17:56]
    سطح
    25
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 60 در 25 پست

Array

RE: رسيدن به عشقم

سلام دوست عزیز
    ضمن عرض خوش آمد گویی به تالار و بیان این مطلب که شرایط روحی شما را درک میکنم و برای شما احترام خاصی قائلم باید بگویم من یه عنوان یک زن اصلا کار شما را صحیح نمیدانم چرا؟
    اول اینکه تو شرایطی ازدواج کردی که هنوز درگیری های فکری و احساسی داشتی و اصلا به طرف مقابلت و رویاها و آرزوهاش فکر نکردی و برای رهایی خودت از اینکه کسی که تو عاشقشی احساسی به تو نداره تن به ازدواج داده ای.
    دوم اینکه ازدواج رو با ارزش عمیقش به عنوان یک زن ایرانی با تمام پایبندی های مثال زدنیش توی دنیا، نپذیرفتی
    سوم اینکه روراست نبودی تو زندگی با خودت و شوهرت که حتی بعد از ازدواج هم فراموش نکردی
    چهارم اینکه تو که از احساسات خفته ای که نسبت به اون آقا داشتی مطلع بودی چرا شرایطی رو پیش آوردی که اون آقا و خودت به مرحله درددل کردن رسیدی نگو که یک دفعه پیش آمد که اصلا غیر ممکن
    پنجم اینکه چطر دلت اومد با شریک زندگیت همچین کاری کنی و چطور دلت اومد خودت رو انقدر پایین بگیری
    کسی که الان به عنوان شوهرت تو رو با وجود دانستن همچین اتفاقی پذیرفته اصلا قابل مقایسه با فردی که با یک زن شوهر دار حتی کلمات عاشقانه ردو بدل میکنه نیست
    ششم اینکه تو باید شخصیت درمانی بشی تا خودت رو بهتر بشناسی و بدونی از زندگی چی میخوای (البته خدای ناکرده جسارت نکردم و کل شخصیت شما را زیر سوال نبردم)
    آدم وقتی ازدواج میکنه که مظمئن باشه باید تو مسیری قرار بگیره که فقط خودش هست و طرف مقابلش و شخص سومی این وسط توی ضمیر آدم وول نمیخوره البته عشق های نافرجام پاک و سالم زیاد بوده که یادش از خاطر پاک نمیشه ولی عشق پاک شخص سومی رو اذیت نمیکنه چون اصلا کار عشق اذیت کردن نیست به آرامش رسوندن.
    من اصولا این گونه اتفاقات رو با تمام وجود رد میکنم یک زن ایرانی باید این طور باشه. ولی با تمام این صحبتها من معتقدم که شما یک توانایی منحصر به فردی داری که میتونی خودت رو به بهترین مراحل برسونی و مشکلت رو خودت حل کنی چون مسبب این اتفاقات خودت بودی و نسبت به شوهر و خانوادش مسئولی ومن هم به عنوان یک خواهر برات بهترین آرزوها رو دارم.پس بلند شو و اشتباهاتت رو بپذیر و از شوهرت بخواه تا خودش رو خالی کنه نه فراموش کنه چون در آینده ممکن دوباره این آتش زیر حاکستر شعله ور بشه . زندگیت رو جمع و جور کن که فکر کنم خیلی بهم ریخته و احتیاج به خونه تکونی داره.عزیزم مراقب خودت باش و امیدت رو به خدا از دست نده. موفق باشی.

2. 5 کاربر از پست مفید sogandpiar تشکرکرده اند .

sogandpiar (دوشنبه 25 بهمن 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)