با سلام خیلی ممنونم از راهنمای های خوبتون. از همتون بهشت؛shabe barooni؛Hamed65 امیدوارم بازم منو از راهنمای هاتون بی نصیب نظرایید.
شاید همین الآن آماده برای ازدواج نباشی، ولی به قول خودت تا شما آشنا بشید و عقد و عروسی کنید 1-2 سال گذشته و شرایطت هم ان شا الله بهتر خواهد شد.
درسته الان شرایط مالی شو ندارم. اما عقیدم اینه که خودم شخص مورد نظرم رو پیدا کنم. شاید اینجوری کارو واسه خودم سخت میکنم اما دختزی که بر اساس شغل و درآمد من با من ازدواج کنه به دل نمیشینه. و حالت احساسی کمتری هم داره. با اینکه به دختر خانم ها هم حق میدم. نظر شما چیه؟؟
به قول دختر خانم مورد نظرم آدم باید یه فردی رو در نظر بگیره و باعث شه تا انگیزه پیدا کنه واسه موفقیت در تحصیل و شغل و...
ولی او را با دیگران مقایسه نکن.
این مقایسه کردن اذیتم میکنه چون میخوام از انتخابم مطمئن باشم. شاید یه جورایی تنوع طلبیم عود کرده !! این خانم رو از یه جهاتی دوستش دارم و واسم خیلی محترمه. اونم منو دوست داره !!

در مورد آرایش کردن میدونم که با آرایش بهتر میشه خودش میگه که کار درستی نیست با آرایش تو محیط دانشگاه ظاهر شد. می گفت که آرایش کردن تو خونه حد و اندازه نمیشناسه و واجبه!! و... که از این حرفاش خوشم اومد و به خودشم بابت این فکرش تبریک گفتم.
یا در مورد با ناز و عشوه حرف زدن میگه که واسه رابطه ی الان ما درست نیست. قبول هم دارم که درست میگه. اما چه اطمینانی هست که بعد ازدواج این حرفا جامه ی عمل بپوشه؟؟

مشکل من اینه که این طرز فکرو خیلی می پسندم اما از این ورم بحث نقد و نسیه پیش می یاد. یه جورایی این تیپ زدن ها و عشوه اومدن دخترا فکرمو به هم میریزه! این جور دخترا بیشتر واسه دوستی مناسب ترند !
نمیدونید چقدر فکر میکنم و مقاله و کتاب میخونم. به طوری که دوستام مسخره ام میکنن و میگن خیلی سخت میگیرم. لطفا کمکم کنید !