سلام ممنونم.
راست میگی! ولی من میدونم که همه چیز تغییر ممیکنه! از طرفی واقعا به این ایمان ندارم که حرف دلش بوده! چون خیلی چیز ها رو ننوشتم! اون یه دختری هست که خیلی دوست داره پیشرفت کنه! خودش میگه من ... شد که عاشق شدم ! اون نمیخواسته! وگر نه خیلی خوب میدونی که اینترنتی نمیشه .. ولی به هر دلیلی گرفتارش شده! و ایمان دارم تغییر میکته! و من هم تغییر میکنم! ولی ارتباطم رو حفظ میکنم (به دلیل اینکه یه بنیاد نوپا تشکیل دادیم).
این رو کاملا درک میکنم ، چون چیزی رو نمیخواد قبول کنه! من وقتی خیلی خیلی به قول امروزی ها دیوونه اش بودم! قبول نمیکردم حرف دوستانم رو یکیشون الان آفریقای جنوبیه! به من گفت از قفس بیا بیرون اون موقع ببین احساس چه قدر لذت بخشه! من وقتی اومدم بیرون حالا میتونم بهتر تصمیم بگیرم ، احساس خوبی دارم. اونم روزی میاد بیرون.
ولی حرفم این بود. اخه یه دختر 16 ساله البته از حد و اندازه هاای هم سناش خیلی بالاتره. ولی به هر صورت دوست نداره با کسی ... که حتی به اندازه ی خودش نیست! دختره دوست داره پیشرفت کنه ، بره بالابالاها! ولی یه پسر 23ساله که مکانیک خونده از فنی حرفه ای توی کارگاه ماشین کار میکنه! اصلا تفاوت خیلی زیاده!
مطمئن باشین کاری نمیکنم که به درسم و آینده ام لطمه بزنه! نه سختی نیست! خیلی برام لذت بخشه! چون وقتی در راه شمع میسوزی ، خیلی لذت بخشه! وقتی فکر میکنی چه قدر طرف دوست داری اشکت در میاد! حتی با وجود اینکه بهت بگه ...! ولی در کل ! الان احساسم و حالم خیلی بهتر از وقتی هست که اسیر احساسم بودم و عقلمو احساسم کور کرده بود.
کاری که من میتونم انجام بدم و ایمان قلبی دارم که نتیجه میده! این هست که باید خودم رو از هر لحاظی ارتقا بدم. باید پیشرفت کنم ، مطمئنا دختر از کسانی که پیشیرفت میکنن خیلی بیشتر خوششون میاد. اگه من ناراحت میشدم ، و به قول معروف شکست ... میخوردم و خودم رو به نابودی میکشیدم هیچ وقت نمیتونستم به خواسته ام برسم.
این عقیده ی منه و فکر کنم تا حدودی مشترک باشیم.:)

علاقه مندی ها (Bookmarks)