آقا سینا 19 ساله از مشهد(؟) حالا برا یاد گیری ناز کشیدن و اینا زوده. برو بشین درستو بخون و بیخودی فکرتو مشغول این چیزها نکن. انشا الله به وقتش یاد میگیری پسرم خوب؟ آفرین!
و اما جناب آریکس، اولی و دومی زمانی اتفاق میافته که آقای همسر یکجورایی به خانوم همسر ضد حال زده باشه!
که راهکارش هم همون ناز کشیه.
اما سومی دیگه با من بمیرم و تو بمیری درست نمیشه. راهکار عملی میخواد. یعنی دست خانوم را بگیری ببری یه لباس خوشگل بخری. یا اینکه یه ایده خلاقانه از خودت در وکنی که مثلا فلان دامن با فلان تاپ یا ... با هم خیلی بهت میاد و اینا.
اینقدر حرصم میگیره از اینکه همسرم بهم میگه تو هرچی بپوشی بهت میاد!
میدونی این جمله رو من چی تفسیر میکنم؟
میگم این آقا یه دو ثانیه نمیخواد به اون مغزش فشار بیاره و صادقانه بگه که این لباس بهم میاد یا نه یا چه جوری باشه بهتره. و برای همین از بس این جواب کلیشه ای را شنیدم، حالا دیگه نمیپرسم و هرچی که به نظر خودم خوبه میپوشم.
البته بنده هیچگاه نشده به خاطر لباس! از رفتن به جایی سر باز بزنم. اما خوب دلم میخواد اگه بر فرض محال از کسی بپرسم این لباس چطوره راستشو بگه، یا یه ایده خاص بهم بده.
======================
ضمنا آقایون محترم راههای ناراحت نکردن خانومها را اول یاد بگیرید که مجبور به نازکشی نشید چون ناز کشی گاهی خرج رو دستتون میذاره. و با ریش گرو گذاشتن خشک و خالی حل و فصل نمیشه.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)