سلام فائزه جان ،
خیلی قشنگ توصیف کردی و خیلی قشنگتر نتیجه گیری کردی و راه را به ما نشون دادی .دید خیلی زیبایی دارید .بهتون تبریک میگم و تشکر میکنم برای بیان زیبات.
مطمئنآ همان طور است که تو میگی، موفقیت با کمبودها منافات نداره و نه تنها فرزندان طلاق بلکه همه ی فرزندان این مرز و بوم اگه بتونند این چنین نگاه کنند میتونند بر مشکلات فائق بیاند.همه چیز به نوع نگاه بستگی دارد. بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنی.
آسمان دوست داشتني
روزي يک پدر از يک خانواده بسيار ثروتمند پسرش را با هدف اين که به پسرش نشان بدهد که خانواده هاي فقير چطور زندگي مي کنند به يک مسافرتي به روستا برد.
آن ها يک روز و يک شب را در مزرعه خانواده اي که فقير به نظر مي رسيدند گذراندند.
در بازگشت از مسافرتشان پدر از پسرش پرسيد:"مسافرت چطور بود؟"
"عالي بود پدر."
پدر پرسيد:"ديدي فقرا چطور زندگي مي کنن؟"
پسر جواب داد:"اوه بله"
پدر پرسيد:"خوب به من بگو چه چيزي از اين سفر ياد گرفتي؟"
پسر جواب داد:"ديدم ما در خانه يک سگ داريم و آن ها چهار تا دارن.ما يک استخر وسط باغمان داريم و آن ها نهري دارن که انتها ندارد.ما در باغمان لامپ هاي وارداتي داريم و آن ها در شب ستاره ها را دارن.ما يک ايوان در حياط جلويي داريم و آن ها تمام افق را دارن.ما يک قطعه زمين کوچک براي زندگي کردن داريم و آن ها مزارعي دارن که ماوراي ديد ما است.ما خدمت کار داريم که به ما خدمت مي کنن ولي آن ها خودشان به ديگران خدمت مي کنن.ما غذاهامان را مي خريم ولي آن ها خودشان آن ها را مي کارن.ما اطراف املاکمان ديوار داريم تا از ما حفاظت کند آن ها دوستاني دارند که از آن ها حفاظت کند.
وقتي که پسر حرف هايش تمام شد پدرش ساکت بود.
سپس پسرش اضافه کرد:"متشکرم پدر که به من نشان دادي چه قدر ما فقير هستيم.
متعجب ميشويد چه اتفاقي مي افتد اگر ما سپاس گزاري کنيم از تمام چيز هايي که داريم به جاي اينکه نگران چيز هايي باشيم که نداريم.
آيا درست نيست که همه چيز به طرز نگاه شما به چيز ها بستگي دارد؟ اگر شما عشق، دوستان، خانواده، سلامتي،شوخ طبعي و مثبت انديشي نسبت به زندگي داشته باشيد، همه چيز را به دست مياوريد!شما هيچ کدام اين ها را نمي توانيد بخريد. شما مي توانيد همه ثروت هايي را که تصور مي کنيد داشته باشيد، تدارک براي آينده و ...اما اگر فقر روحي داشته باشيد هيچ چيز نداريد.
براي تک تک چيز هايي که داريد سپاس گزار باشيد مخصوصا براي دوستانتان .

علاقه مندی ها (Bookmarks)