سلام یاسا،
تاپیک شما رو الان خوندم و البته متأسفانه فرصتش رو نداشتم که صحبت همه دوستان رو بخونم،
اما چند نکتهای که میتونم به اون صریحاً و با اطمینان اشاره کنم،
۱- شما با جواب رّد به این آقا پسر یکی از منطقیترین و بهترین تصمیمات زندگیتون رو گرفتین! در این شک نکنین!
خاطرم هست که چند سال پیش تصمیمی گرفتم که در آن زمان همه من را از آن منع میکردند و حتی تصمیمم را با توجه به موقعیتی که در آن قرار داشتم حماقت میدانستند، اما امروز که میبینم، یکی از بهترین تصمیمات زندگیم همان تصمیم آن روز بوده که الان همان دوستان دیروزم همه به آن اذعان دارند!
دقت کن، هیچوقت به خاطر حرف اطرافیان تصمیم به ازدواج با کسی نگیر،
تا جایی که خاطرم هست، در تاپیک قبلیتون اشاره به اختلاف عقیده سیاسی کرده بودین، خوب در این مورد من با شما موافق نیستم، چون شخصاً از سیاست متنفرم، چه برسه به اینکه به خاطر سیاست برای زندگیم تصمیم بگیرم،
اما دقت کنین، موردی که اینجا بهش اشاره کردین، اختلاف شدید عقیدتی هست، یعنی تفاوت در خط قرمز ها، و این قطعاً برای شما در صورت ازدواج با این آقا مشکل ساز میشد، چون یا به اختلاف منجر میشد یا به سرخوردگی شما!
۲- من با صحبت آنی عزیز شدیدا موافقم، شما متأسفانه زود تحت تاثیر صحبت دیگران قرار میگیری، در صورتی که من، به عنوان فردی که از خارج به موضوع شما نگاه میکنم، تصمیم شما رو یک تصمیم منطقی میبینم، و مطمئنم در آینده روزی به خاطر تصمیمی که امروز گرفتین خدا رو شکر میکنین،
۳- یاسا به خدا توکل کن و اعتماد، اگر خدا بخواد به هر دلیلی به تو هدیه ای بده، اون هدیه رو به زور هم که شده بهت میدتش، حتی اگه تو ۱۰۰ بار این هدیه رو رّد کنی، این خدایی هست که من میشناسم، البته در مورد این خواستگارتون، با اطمینان بهتون میگم، این شخص مناسب شما نبوده! چون در زندگی آیندتون شما رو محدود به چیزهایی میکرد که اعتقادی بهشون نداشتین و این به جز سرخوردگی و افسردگی نتیجهای براتون نداشت،
بنابرین، ایشون رو هدیه از طرف خدا نمیدونم، حداقل نه برای شما!
از طرف دیگر، به نظر میرسه شما به دلیل تاثیر پذیری شدید از صحبت اطرافیان، به این موضوع حساس شدین و ذهن شما سعی میکنه هر چیز بی ربطی رو به این موضوع ربط بده! مثل همین خواب دوستتون که ازش به عنوان یک خواب صادقه تعبیر میکنین! اگر خدا یا هرکسی میخواست به شما پیامی بده چرا از طریق دوستتون باید میداد، یعنی نمیتونست این پیام رو مستقیماً به خود شما بده؟!!!
یاسا، تا الان منطقی فکر کردی و تصمیم درستی گرفتی، توصیه میکنم از این به بعد هم سعی کنی منطقی فکر کنی!
موفق و خوشبخت باشین،
کامران

چهارتا دونه پست بيمزه و نامربوطي كه من ميذارم و اغلب هم توسط يك موجود نامرئي ويرايش ميشه ... :D ارزش اين تعريف و تمجيدها از طرف شما دوستاي عزيزو نداره. خجالتم ندين.
از صبح تا حالا؟؟!! هلااااك؟؟!!!
(بابا ياسا! پدر مارو درآوردي! چه خبرته؟ ما به خاطر تو مجبور شديم 20 گيگ فضاي هاستمونو ارتقا بديم. اين تاپيك چهل و يك ميليونيومي هست كه باز ميكني! شوهرت ده دقيقه دير كرده كه نبايد تاپيك جديد باز كني!!! برو بشين پاي تلويزيون عموپورنگتو ببين! )

علاقه مندی ها (Bookmarks)