باتوجه به این پستون، شما ازکجا اینقدر با اطمینان می گید؟سلام ممنون از نظر شما
شما چه جوری فکر کردید که من نجیب نیستم درست نیست که از خودم تعریف کنم اما در نجیب بودن و خانم بودن خودم هیچ شکی ندارم
و مشکل پسرهایی مثل شما هستند که که خودشون تا آخرین مدرک ذرس می خونن اما می خوان همسرشون در پایین ترین سطح باشه و بعدم الکی میگید آخه شما تجصیل کرده ها توقعاتتون بالاست
کجاش بالاست ؟
وقتی مهرمون کمه و نه خونه می خویم نه ماشین و نه هزار تا چیز دیگه که اون دیپلمه هم ازتون نمی خوان اما شما براشون می خرید چون فکر می کنید اگه واسه یه دختر تحصیل کرده بخری پر رو میشه اما هیچ وقت به منطق . فکر وهوش .استعداد و مدیریت و... در یه دختر تحصیل کرده توجهی هم نکردید
من متاسفم برای این جامعه ای که دارم توش زندگی می کنم
ببخشید کمی تند حرف زدم آخه خیلی ناراحت شدم
اما دوستان عزیزم حرف خوبی زدن که داشتن هر چیزی لیاقت می خواد که ان شا... لایقشم پیدا میشه
خوبه که گاهی هم به خودتون نگاهی بکنید و امکان خطایی را هم بدید ( عمل کرد نا صیححی که شاید به نظرتون نیامده باشد ). حرف ها را هم بشنو ممکن است گاهی حق با طرف مقابل باشد. ( البته همیشه سنجیده عمل کن )
این ها که میگم یک نظر است و برای آگاهی، قصد چسارت نباشه.
ببین که می خوای همسر آیندت چه مشخصاتی داشته باشه؟
ضمن اینکه سعی می کنی هر چه بهتر و مطلوب تر و نزدیک تر به حالت ایده آل مورد نظرت خودت باشی، خیلی تاکیید نکن که شبیه کس دیگری رفتار کنی.
آیا شما از آن دسته انسایی هستید که می خواهند نشان دهند که خیلی کار دارند و خیلی مهم اند؟
اگر یک آقایی در مجلس یا محل کار یا دانشگاه به شما برای چند لحظه نگاه کرد با اخم های گره خورده رویتان را بر می گردانید یا با لبخندی که سفیدی دندان هایتان آشکار می شود به او خیره می شوید ویا روی بر می گردانید؟ ( احتمالاً در هردوی این دو مورد تا حدودی باید تجدید نظر کنی ).
نگاه بسیار مهم است. همچنین حالت چهره و نوع لباس پوشیدن و آراستن.
برای جلب توجه خیلی سعی نکن که مقنعه ات را کمی عقب بکشی و لباس نسبتاً تنگ تر بپوشی. و خودت را خیییللللی با شخصیت و گاهی خودمانی و دوست داشتنی نشان بدی.( این ها در جای خود صفات خوبی اند و داشتنشان هم خوب است ( به جا ) اما مدام تاکییدی در نشان دادن بیش از حد آنها نکن).
آرایش صورت لازم است! ولی نه در حد غلیظ. در حدی که نشان دهد که آراسته بودن ظاهرت برای مهم است.
فرق بین خانم های مجرد و متهل را بسنج. تفاوت ها را در ظاهر و رفتار پیدا کن. ( مثلاً خانم های مجرد نسبتاً شلوغ تر هستند، در عین حال خانم های متهل آرامتر اند ). این امر را صحیح برداشت کن، و متانت و وقار را هم در نظر داشته باش.
طوری رفتار کن که مشخص باشد که مجردی.
مدام در جمع دوستانت نباش ( البته در محیط های ایمن ). گاهی اوقات هم تنها بر روی نیمکتی بشین و تنها غذا بخور. گاهی خودت به محل کار و تحصیل برو ( همیشه پدر و مادر و یا اقوام همراهت نباشند ). تاکسی هم وسیله ی خوبی است.
ظاهرت در عین حال آراسته و ساده باشد. لباس های آنچنانی ( منظور خیلی گران قیمت و با حالات خاص ) نپوش. البته این بستگی دارد به اینکه از کدام طبقه ی اقتصادی و اجتماعی باشید. این را نسبی گفتم ( نسبت به هم ترازان خودت ).
خوت هم در فکر باش. بگرد و ببین که چه کسی به معییار هایت نزدیک است، خودت را به او نزدیک کن. البته در این امر بسیار بسیار دقت کن. این نزدیک شدن باید طوری باشه که باعث شناخت همدیگر و ایجاد علاقه شود و این علاقه دوطرف هست که باید منجربه ازدواج شود. (مثلاً وقتی طرف را در محل کار و یا خیابان دیدی و ایشون به شما سلام کرد، شما نیز با رویی سرحال و با نشاط ( نه لبخندی که سفیدی دندان ها تماماً آشکار است ) جواب بده. اگر ایشون هم در حق شما محبتی کرده که می شه خودت سلام و احوال پرسی کنی. یه طوری رفتار کن که طرف به نظرش برسه شما یککککمممیییی براش خاص تر هسید ( البته این ماجرا هارا یکمی با توجه به شرایط خوبه که کش بدیم و سنجیده عمل کنیم ). بی ربط هم با همه خیلی گرم نگیر، حتی اگر فرد مورد نظرتان باشد؛ اول یک موقعیت و بهانه ی مناسب پیدا کن.
مدام هم سر راهش نباش. گه گداری خوب به نظر می رسه. وقتی روابط نزدیک تر شد این ملاقات ها را هم بیشتر کن).در ضمن وقتی سلام و احوال پرسیتان گرم شد، خانواده را بی خبر نذار. ( مثلاً بگو فلانی چه پسر خوبی بود. خدا خیرش بده فلان کار را کرده. یک طوری که نشون بدی که تو هم علاقه ای به او داری و اگر بیاد خواستگاری راجع بهش فکر میکنی ). البته در ضمن تمام این ها به اینکه ازدواج شما با ایشان تضمینی نیست هم باندیش.
سعی کن معیارها و ارزشهایت ( چه در رابطه با ازدواج و چه در امور دیگه ) به ملایمت مشخص کنی. انسان ها کاملاً مثل هم نیستند. سعی کن در بین کسها یا چیزهایی که برای همه ارزش هستند ارزشهایت را بیان کنی.
صداقت و سیاست! صادق باش و در عین حال آینده بین. اممما وسواس بیش از حد نشان نده.
در مین هم سرحال باش و روی فرم ( البته به اندازه ) و متین و با نجابت.
سلامت، امیدوار و سربلند باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)