سلام سبکتکین عزیز خوبی
من از اول پیگیر تایپیکت بودم ولی الان اولین باره که دارم برات پست میزنم
ببین من هم از نظر شخصیتی مشکلات مشابه تورو داشتم مثل:احساسی بودن،احساسی عمل کردن،ترسو بودن و نا آرام بودن و مدام اظطراب داشتن و وابستگی شدید به یک سری مسائل..
اما یه مدتیه دارم یه راهیو امتحان میکنم که برای من خیلی موثر بوده و فکر میکنم به تو هم میتونه خیلی کمک کنه.
ببین من متوجه شدم که اکثر مشکلات و عذابهام و استرس هام مال اینه که من الان در همین لحضه همه جا هستم غیر از اینکه توی خود این لحظه باشم : یا دارم به گذشته فکر میکنم و حسرت میخورم یا اینکه نگران آینده هستم و اظطراب و استرس دارم و هیچوقت نمیشه که من کاملا" بی خیال یک دقیقه قبل و یک دقیقه بعد باشم و فقط و فقط توی همین لحضه باشم . و درست به همین دلیل دارم تمام لحظه هامو میسوزونم و به باد میدم و نتیجه شم هیچی نیست به غیر از افسوس و حسرت و دلهره و ترس و فقط عبور از هر لحضه بدون اینکه بتونم کوچکترین لذتی از حال حاضرم ببرم..
از این نظر فکر میکنم شبیه هم هستیم..اما من یه روشی رو امتحان کردم که واقعا" موثره و باعث میشه تا حد خیلی زیادی این مشکل رو برطرف کنم و تازه دیدم اینجوری چقدر حالم بهتره.چقدر احساس نشاط میکنم و از همه مهمتر اینکه آرامش دارم(البته این فقط یه راهه که من امتحان کردم و نتیجشو دیدم مطمئنا" راههای دیگه ای هم هست)
ببین من به پیشنهاد یکی از دوستام اینکارو(که میخوام برات بگم) کردم هر چند ممکنه اولش به نظر مسخره و یا شاید ساده بیاد اما من اینکارو کردم و نتیجه حیرت انگیزشو دیدم.
ببین اینکار در واقع یه جور مراقبه س که ذهن آدم رو آروم میکنه یا اصلا" خاموش میکنه و یه استراحتی به ذهن ما میده .این ذهنی که مدام در حال گفتگو و ترسو بررسی و مقایسس
خیلی سادست فقط لازمه که از صبح که از خواب بیدار میشی و شروع میکنی کارای روز مرت رو انجام بدی.
روی تک تک جزئیات حرکاتت و کارهات تمرکز و توجه داشته باشی :تک تکشون مثل راه رفتنت،حرکات دست و پات،نحوه نشستنت و حتی نفس کشیدنت..ممکنه باعث بشه کمی حرکاتت کند بشه ولی اشکالی نداره حد اقل میتونی در مواقعی که تنهایی اینکارو بکنی.
اینکار باعث میشه ذهنت آروم بشه گذشته و آینده رو ول کنه و فقط و فقط در همین لحضه باشه و لذت بودن در همین لحضه رو با تمام وجود ببری..
این چیزیه که فکر میکنم تو در حال حاضر نیاز داشته باشی برای اینکه بتونی کمتر به شوهرت فکر کنی و ترست هم کم بشه و خلاصهاینکه این مدت رو با ارامش بگذرونی و بتونی درست به توصیه های دوستان عمل کنی...
گفتم که شاید بنظر ساده و مسخره بیاد ولی اگه درست و با جدیت انجامش و ادامش بدی نتیجشو خودت حس میکنی
میبینی چقدر احساس آرامش میکنی ،چقدر کارهای تکراریو خسته کننده قبلی برات جالب و لذتبخش میشن و چقدر روحت آروم شده و دیگه نگران هیچی نیست.. و این انرژیه که از وجود خودت میگیری حالا بیرون هر اتفاقی میخواد بیفته..
من کارشناس نیستم و از کارشناسان عزیز هم عذر خواهی میکنم اگر پیشنهادمو قبول ندارن .
اما من این پستو در راستای حرفای اخیر فرشته مهربان زدم که نوشته بودن سبکتکین رو فقط در جهت فاصله گرفتن از اشکالاتش راهنمایی کنین و چون خودم مشکلات شخصیتی شبیه به تو داشتمو اینکارو انجام دادم و خیلی خیلی راضی هستم پیشنهاد میکنم در جهت آروم شدن خودت این روش رو امتحان کن.
از ته دل برات آینده روشنی رو آرزو میکنم دوست خوبم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)