سلام به همه ی عزیزانی که وقت گذاشتندو وارد سایت شدندو نظر دادندمی دونید من خودم کسی هستم که خیلی از کتاب های مشاوره را خوانده ام ، حتی توی مسابقات مشاوره ای همیشه حتی بدون مطالعه هم رتبه ی برتر وممتازی میارم اما جالبه توی یه مشکل کوچک که درمورد خودمون میشه ، کم میاریم .خوب چون شماها ازبالا وبدون جبهه گیری نظرمیدید ومن چون خودم اون دوست دارم هی توجیحش می کنم . اما به هرحال از بهشت جون ، نایس و امیدوار و تامس و رضا و جویای نیمه ی گمشده تشکر میکنم به خاطر راهنماییهاشون . فعلا که دیگه پیامی نداده و من هم هیچی . به هرحال میره تا بعداز سیزده بدر ، که دوباره همدیگه را ببینیم . البته بگم همون اول کارش دوست داشت در قسمتی که من کار میکنم بیاد و زیر نظرمن کار کند واینرا ازمن پرسید اما من توجیحش کردم که ازنظر قانونی نمیشه یک آقا توی این محیط زیر نظر یک خانم کار کنه ! به هرحال بیخیال شدم . یک دنیا تشکر .مرسی
میگم یادم رفت بگم بهشت جون من نه باکسی ارتباط نداشته ام فقط یک مورد خواستگاری بود که یکی از آقایون همکار برای برادر خانمش ازمن کرده بود که اونم مستقیم به خودم نگفته بود به یکی دیگه از خانم های همکار گفته بودکه اون خانم هم سرخود جواب منفی داده بود و بعداز یک هفته برای این که یکوقتی من نفهمم و کارش لو نره ، گفت بهم نمیخوردید ومنم جواب رد دادم ، که فکر نمیکنم اون این موضوع را شنیده باشه .
شاید الکی حوصله اش سررفته گفته بگذار یک چیزی بفرستم بره .
چون چیزی این وسط نبوده ، حتی من فقط به همین یک نفر بین تمام همکارهام پیام تبریک دادم به بقیه چون میدونم شایدبهم بگندچون باهام همشون دوستندپیام تبریک هم ندادم یعنی نیازی نبوده که پیام بدم![]()
نه نمی تونستم باهاش بیرون برم به دلیل اینکه :1 - خانواده ام کاملا مخالف این کارهاهستند.حتی توی نامزدی رسمی هم قبول ندارند که دختر وپسرباهم بیرون برندچه برسه به دوتا همکاروای ...نوشته اصلی توسط tamas
2- من خودم نمیشناسمش ، اگه باهاش بیرون رفتم و اومد برای همه گفت و من را بااون موقعیت که خودم توی محیط کار به عنوان راهنمایی کننده دیگران هستم لو بده چی میشه ،خودش مرده مشکلی براش پیش نمی آید اما من نه ...
من حتی توی پیامک های که میدم هزاربار میخونمش و خیلی محترمانه وسرسنگین پیام میدم حتی درجواب پیامهای شاید عاشقانه اش ، حواسم را جمع میکنم که فکر نکنه دوستش دارم نمیخوام فکر کنه خیلی آماده ی هر ارتباطی هستم.
ودر آخر نمیتونم ، اگه میتونستم که خیلی چیزها به قول شما کشف می شد اما واقعا نمیتونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)