به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 بهمن 92 [ 12:43]
    سطح
    28
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 19 در 9 پست

Array

RE: انتخاب همسر دریانورد و مشکلات زندگی دریانوردی

با سلام به تمامی دوستان گرامی و سپاس از پاسخ blu sky عزیز،
    یه خبر مهم!!!! ساعتی پیش ار طرف شرکت با من تماس گرفتن تا پاسپورتم را بفرستم تا برام ویزای کشور چین صادر شه! گویا این بار از چین سوار کشتی می شم! خوشحال شدین یکی از مهمون های این وبسایت داره کم میشه ها!!!! بهتون بگم "خیلی" خوشحال نشین، چرا که هنوز یکی دو هفته دیگه می تونم بمونم چون صدور ویزا گویا یک تا دو هفته طول خواهد کشید! و من می تونم بیشتر مهمان شما عزیزان باشم! البته اگه قابل بدونید!

نقل قول نوشته اصلی توسط blue sky
    البته بنظر من کمی بیشتر به خود مهلت دهید و بیشتر خودتان را بشناسید. ببنید واقعا بعد از تاهل و تجربه کردن رابطه جنسی توان 6 ماه دوری از همسر را دارید؟
    و وقتی کامل خود را شناختید، دنبال انتخاب همسر دلخواهتان شوید.
    یعنی واقعاً "باید ببینم بعد از تاهل و تجربه کردن رابطه جنسی توان تحمل 6 ماه دوری از همسر رو دارم؟؟؟" یعنی اول تجربه کنم؟؟؟؟ بعد تصمیم بگیرم!؟؟؟؟ خداییش چجوری؟؟؟؟؟
    البته شوخی کردم و منظورتون رو گرفتم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط blue sky
    راستی آقا مهدی یه وقت از اون دسته ادمهایینباشید که تو هر کشور یه زن می گیرن!!!!!!
    به نظر شما من از اون دسته افرادم؟؟؟؟ فکر نمی کنین اگه اونطوری بودم این همه دغدغه زن گرفتن و اینکه خودم و همچنین همسر آیندم چه خصوصیاتی داشته باشیم رو نداشتم!!!؟؟
    اونطوری خدای ناکرده در همون منجلاب افتادن بهتره تا اینکه یه جنگ جهانی دیگه شروع شه!
    در ضمن چجوری و از چه راه هایی می تونم همسری که 1-خصوصیاتی که شما گفتین رو داشته باشه 2-بنده پیدا کنم و 3-بنده و ایشون همدیگه رو بپسندیم و 4-ایشون و "خانوادش" نیز با این مشکلات کنار بیان!؟؟؟ به نظر شما احتمال چند درصده ؟؟؟
    خوب دوستان گرامی که این متن ها رو می خونید می بینید که با فراخوانده شدنم فرصت چندانی ندارم تا از نظرات و مشورت های نیک شما استفاده کنم! پس بجنبین و راهنماییه بیشتری کنین تا هنوز نرفتم به یه نتیجه ی درست و حسابی برسم! البته قول میدم هر جا و هر کشوری که فرصتی برای استفاده از اینترنت برام پیش اومد سری به خانه ام (وبسایت همدردی) میزنم و از نظرات شما استفاده خواهم کرد! البته نظرات شما عزیزان کمکی نیز خواهد بود برای تمام افراد و خانواده هایی که با کیس هایی شبیه و یا نسبتا شبیه شغل من درگیر خواهند شد!

2. 2 کاربر از پست مفید Mahdi6513 تشکرکرده اند .

Mahdi6513 (دوشنبه 08 فروردین 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)