با سلام به تمامی دوستان گرامی و سپاس از پاسخ blu sky عزیز،
یه خبر مهم!!!! ساعتی پیش ار طرف شرکت با من تماس گرفتن تا پاسپورتم را بفرستم تا برام ویزای کشور چین صادر شه! گویا این بار از چین سوار کشتی می شم! خوشحال شدین یکی از مهمون های این وبسایت داره کم میشه ها!!!!بهتون بگم "خیلی" خوشحال نشین، چرا که هنوز یکی دو هفته دیگه می تونم بمونم چون صدور ویزا گویا یک تا دو هفته طول خواهد کشید! و من می تونم بیشتر مهمان شما عزیزان باشم! البته اگه قابل بدونید!
یعنی واقعاً "باید ببینم بعد از تاهل و تجربه کردن رابطه جنسی توان تحمل 6 ماه دوری از همسر رو دارم؟؟؟" یعنی اول تجربه کنم؟؟؟؟ بعد تصمیم بگیرم!؟؟؟؟نوشته اصلی توسط blue sky
خداییش چجوری؟؟؟؟؟
البته شوخی کردم و منظورتون رو گرفتم!
به نظر شما من از اون دسته افرادم؟؟؟؟ فکر نمی کنین اگه اونطوری بودم این همه دغدغه زن گرفتن و اینکه خودم و همچنین همسر آیندم چه خصوصیاتی داشته باشیم رو نداشتم!!!؟؟نوشته اصلی توسط blue sky
اونطوری خدای ناکرده در همون منجلاب افتادن بهترهتا اینکه یه جنگ جهانی دیگه شروع شه!
در ضمن چجوری و از چه راه هایی می تونم همسری که 1-خصوصیاتی که شما گفتین رو داشته باشه 2-بنده پیدا کنم و 3-بنده و ایشون همدیگه رو بپسندیم و 4-ایشون و "خانوادش" نیز با این مشکلات کنار بیان!؟؟؟ به نظر شما احتمال چند درصده ؟؟؟
خوب دوستان گرامی که این متن ها رو می خونید می بینید که با فراخوانده شدنم فرصت چندانی ندارم تا از نظرات و مشورت های نیک شما استفاده کنم! پس بجنبین و راهنماییه بیشتری کنین تا هنوز نرفتم به یه نتیجه ی درست و حسابی برسم! البته قول میدم هر جا و هر کشوری که فرصتی برای استفاده از اینترنت برام پیش اومد سری به خانه ام (وبسایت همدردی) میزنم و از نظرات شما استفاده خواهم کرد! البته نظرات شما عزیزان کمکی نیز خواهد بود برای تمام افراد و خانواده هایی که با کیس هایی شبیه و یا نسبتا شبیه شغل من درگیر خواهند شد!

بهتون بگم "خیلی" خوشحال نشین، چرا که هنوز یکی دو هفته دیگه می تونم بمونم چون صدور ویزا گویا یک تا دو هفته طول خواهد کشید! و من می تونم بیشتر مهمان شما عزیزان باشم! البته اگه قابل بدونید!

خداییش چجوری؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)