به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 80

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 23 مرداد 90 [ 10:28]
    سطح
    38
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    85

تشکرشده 87 در 48 پست

Array

RE: عکس شوهرم رو با یه زن دیدم!!! چی کار باید کنم؟

ببینید تا زمانی که شما حرفهای من رو قبول نکنید، و ته حرفهاتون این باشه که فکر می کنید و بنظرت میاد، خوب مسلما نه همدردی تون ارومم می کنه و نه مشاوره هاتون.
    البته قدر حرف حرفی رو که برام تایپ می کنید و رو می دونم و ازتون و وقتی که برام می ذارید ممنوم.

راستی سال نو همگی هم مبارک

ببین یاسا جان من متوهم شدم که شوهرم و مادرشوهرم و خانوادش بد من رو می خوان! اما کتکهایی که از شوهرم خوردم هم توهم بوده؟
    اونقدر بالش رو می ذاشت رو صورتم که واقعا به حال مرگ می افتادم. من مغرور، می گفتم تو رو خدا بردار. الانم احساس می کنم ریه هام مشکل پیدا کرده!
    موهام رو دسته ای می گرفت و از یه اتاق به اتاق دیگه می کشید. (هنور دو هفته از عروسی مون نگذشته بود!)

من کار می کردم با یه موقعیت اجتماعی خوب. از دست رفتار شوهرم کارم رو ول کردم. البته الان چون خرجم می کنه بیشتر قدرم رو می دونه. اما پس پیشرفت خودم چی؟
    من دارم همه چیم رو از دست می دم و تبدیل می شم به یه زن ساده و عقب مونده که مدام بگه چرا برای جاری ام فلان کردید و برای من نکردید تا بتونم بین خانواده شوهرم زندگی کنم.

من قبل ازدواج خونه داشتم. یه روز خواهر شوهرم برگشت گفت خونه رو بکن به اسم اون (یعنی شوهرم) تا همه چی درست شه!!!!!!!!!!!

سیسیلی جانم چرا فکر می کنی کن باید اثبات کنم چیزی رو به دیگران؟ اگه دنبال این بودم، برام سخت بود که یواشکی همه اون عکسها رو پنهان می کردم، خوب یه عکس دهن پرکن هم بینشون بود دیگه!
    من می خوان شوهرم رو بشتاسم. بدونم کجای زندگیم. من می خوام پیشرفت اجتماعی ام رو داشته باشم. نمی خوام بشم مثل "دقایق زندگی" که آخرش بفهمم هوو دارم!
    یه بار شوهرم داشت به یکی اس ام اس می داد رفتم کنارش نشستم، عین این جمله رو دیدم " تو رو فقط باید kard" (ببخشید تو شان سایت نبود) خیلی خودم رو نگه داشتم ولی آخرش خواستم توضیح بده. فقط به طرف اس ام اس زد زنم اینجاست و دیگه اس ام اس نده!!!!!!!!

وا... من هروقت به شوهرم شک کردم و دنبالش رو گرفتم، دیدم درسته!

دیشب چرا باهام اونطوری رفتار می کرد؟ چرا چاقوها لک داره؟ چرا مخلفات سفره کمه؟ چایی رو بهم بزن؟ ........ (بلند بلند جلوی جمع)

ببینید برای زندگی با انسانها دوست داشتن کافی نیست. دوستی خاله خرسه رو شنیدید؟
    خانواده من دوستی شون از نوع خاله خرسه ست.

گاهی فکر می کنم اگه حقوقم و منزلم نبود شوهرم باهام ازدواج می کرد؟ شاید دلش پیش کس دیگه ای بود و موقعیت من وسوسه ش کرد!

کاش می تونستم یکی از اعضای همدردی رو به نمایندگی یه هفته بطور ناشناس همراهم کنم. اونوقت اون بیاد و اینجا تعریف کنه که چی دیده!!!!!

(ای خدا تو که هستی و می بینی. من دارم همه چیزم و حتی ایمانم رو از دست می دم. اگه واقعا هستی نذار یه بنده ات که یه عمر عبادتت رو کرده، از درگاهت رونده بشه )

2. کاربر روبرو از پست مفید خاموش تشکرکرده است .

خاموش (یکشنبه 07 فروردین 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 بهمن 04 [ 07:55]
    سطح
    80
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

RE: عکس شوهرم رو با یه زن دیدم!!! چی کار باید کنم؟

خاموش جان چي دوست داري بشنوي كه تا حالا نشنيدي و فكر ميكني اگر بشنوي آروم ميشي؟

اينكه بهت بگم الهي واست بميرم. تو در اين زندگي نكبت قرباني شدي و اين تقصير تو نيست تقدير توئه پس باهاش مبارزه نكن. همينه كه هست و كاريش نميشه كرد و ... بعد هم بگم غصه نخور عزيزم! خدا ان شاءالله جوابتو ميده كه داري اين وضعيت اسفناكو تحمل ميكني؟
    خوب حالا اين حرفا رو زدم ! آروم شدي؟ خوشت اومد؟

آخه اين قضيه ي كتك زدن همسرت چه ربطي به اين تاپيك داره ؟ گفتم كه من در مورد اون قضيه نظر نميدم چرا وقتي من يا هر كس ديگه ميگيم بيا از قضيه ي اون عكس هرچي بوده بگذر و فراموشش كن ميگي آخه شما كه نميدونيد آخه شوهر من منو كتك ميزنه آخه اينجوري آخه اونجوري ! بابا اين دوتا قضيه با هم فرق ميكنه باهم قاطيشون نكن.اين تاپيك اسمش اينه "عكس شوهرم رو با يه زن ديدم!! چي كار بايد بكنم؟"

خاموش جان تو همسرت رو بهتر از ما ميشناسي درسته اما اينجا دادگاه نيست كه ما بيايم حرفاي تو رو بشنويم و بعد در مورد شما و شوهرت حكم كنيم كه كدوم مقصرترين. سعي كن اينو بفهمي. اينجا يك سايت مشاوره است شما خانم محترمي هستيد با خيلي صفتهاي خوب و كلا شايد 85 از صد درست؟ و شوهر شما هم يك مرديه كه خوبيهايي داره بديهايي هم داره كلا ميشه مثلا 65 از صد خوبه؟ اما كسي نميتونه شوهر شما رو تغيير بده يا بهش تلنگري بزنه ايشون كه اينجا نيست. اما شما هستين .

چرا شما دلتون نميخواد صد باشيد؟ چراكه نه؟ شما به شدت احساس ميكنيد اگر خودتونو تا صد بالا بكشين ضرر كردين. من دقيقا شما رو درك ميكنم با خودت ميگي پس اون چي؟ من هي رو خودم كار كنم و روز به روز سعي كنم بهتر رفتار كنم و آروم باشم و اين باشم و ... اما اون مثل يك حيوون با من برخورد كنه؟ ميدونم كه دقيقا اينا رو باخودت ميگي. پس مدام فكر نكن هيچ كس تو رو درك نميكنه. ما تو رو درك ميكنيم.
    اما اطمينان داشته باش كه اگر شما صد شدي شوهرت 65 باقي نميمونه اونم ميشه 80 ميشه نود يا حتي صد!!
    وقتي ببينه شما تغيير كردي اونم عوض ميشه اونم بهت پيشنهاد ميده بري سركار يا ديگه جلوي مهمونا سرت داد نميزنه يا شايد اون وقته كه ميفهمي خود شما هم داشتي داد ميزدي
    به قول بالهاي صداقت عزيز وقتي قفلي عوض بشه كليد اون قفل هم تغيير ميكنه!

فقط كافيه بخواي زندگيتو متحول بكني كه متاسفانه نميخواي!
    تا صد صفحه ي ديگه هم تاپيكت جلو بره هيچي تغيير نميكنه. چون تو دوست نداري صد باشي. چون باور نداري اگر صد شدي حتي اگر شوهرت نفهمه و نبينه خدا تو رو ميبينه! آره عزيزم متاسفم كه باور نداري!

4. 2 کاربر از پست مفید yasa تشکرکرده اند .

yasa (دوشنبه 08 فروردین 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)