عزیزم درسته نخواسته بودی که کسی راهی رو که در پیش گرفته ای نقد کنه و آن را زیر سوال ببره، ولی لازمه که اینکار کرده بشه. چون داری اشتباه می کنی.
و چطور ممکنه که کسی بدونه که انتهای یه مسیری دره است و باز فقط راهنمایی کنه که قبل از رسیدن به دره و چرت شدن درون اون چطور از طی این مسیر لذت ببر؟!
نوشته اصلی توسط الميرا1358
المیرا جان شما 10 سال پیش اشتباه کردی. کاش این تالار بود و 10 سال پیش کنار هم بودیم و راهنماییت می کردیم. منتها این تصمیمی بوده که خودت گرفتی و با شجاعت تموم عواقب تصمیمت رو قبول کن.
مسلما اون زمان تحمل جدایی برای همسر این آقا از الان بسیار راحت تر بود.
گاهی لازمه ما از کاستیها و رنجهای خودمان چشم برگردونیم و به دیگران نگاه کنیم. اونها رو هم ببینیم.
آیا دوست داری شما بخاطر کم کم کردن آزردگی هات مسبب رنج و عذاب برای دیگری شوی؟
شما 2 سال دوست بودی با این آقا و می دونستی که gf داره ولی همسرش در تمام این چند سال به گمان اینکه تنها زن زندگی این آقاست، براش وقت گذاشته و عمرش رو صرف کرده، حتما وابستگس اون به این آقا در طی این سالها که حتی زیر یه سقف بودند، بسیار بسیار بیشتر از شماست.
عزیزم اون رو هم ببین.
آنی خیلی قشنگ برات توضیح داد که در شرایط الانت چه پیرامونی در انتظارته!
محکم باش. شرایط سختی داری و قابل درکه. اما نذار دیگران هم متحمل سختیهای تو بشن، چراکه دردی از تو کم نمی کنه.
نذار شکار هیچ مرد هوس بازی بشی!![]()
همجنسای تو مثل خودت روحیه لطیف و شکننده ای دارن، کانون محبتشون رو خراب نکن!![]()








علاقه مندی ها (Bookmarks)