به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 فروردین 90 [ 17:24]
    سطح
    21
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 3 پست

Array

RE: معضل خانوادگی

از نظر ات و راهنمایی های شما صمیمانه تشکر می کنم
    به این نتیجه رسیدیم که در حال حاضر علت اصلی مشکلات رفتاری برادرم، بیماری او یعنی اعتیاد می باشد آن هم در وضعیت شدید که طی دو جلسه حضور در کنار روانپزشک مشخص گردید و از نظر ایشان بخش عمده ای از مشکلات متعدد رفتاری او و معضل اشتعال و غیره بعد از درمان بیماری اش رفع می شود. ولی در حال حاضر مشکل ما قانع کردن او برای تن دادن به درمان و مصرف داروهای تجویز شده است که قبول نمی کند و از نظر خودش اعتقادی به تأثیر آنها ندارد چرا که دوستانش هم نتوانسته اند!! و می گوید بدون دارو و قرص باید ترک کند ولی فعلا موقعیت آن را ندارد!! خلاصه لجبازی و غرور و استناد به گذشته و وضعیت دوستان خودش مانع همکاری او برای درمان شده است و من تصمیم گرفته ام که با او اتمام حجت کنم که اگر بخواهد بعد این همه صرف انرژی و وقت گذاشتن و پند و نصیحت و دلسوزی همه چیز را نادیده بگیرد و به کارش ادامه دهد واقعیت من خسته شده ام و کلا برادری ام رو با اون انکار می کنم و دیگر حق ندارد اسم منو ببره و سراغ من بیاد و من هم سراغش نمی رم.
    نمی دونم آیا این تصمیم درست است و می تونه او وادار به همکاری کنه یا نه بدتر خواهد شد؟
    بعد از دعوای با پدرم و اخراج از خونه دو روز بعد دامادمون با برادر کوچکم رفتن واسطه شدن و از خونه دایی ام اونارو برگردوند خونه پدرم اون هم تو دو روزی که خونه پدرم بود فقط می خوابیده و لب به غذا هم نمی زده و بعد من دعوت کردم بیان خونه ما تو یه شهر دیگه
    الان 5 روز است اومدن خونه من و همسرم بیش از من به فکر اونا و مشکلات اوناست و نهایت همکاری رو داره ولی من خودم خیلی درمانده شده ام . مطمئنا اگه برگرده خونه پدری باز حمایت ها و دلسوزی های ویرانگر مادرم اوضاع رو به سابق برمی گردونه از طرفی خودش هم دیگه نمی خواد بمونه و می خوان بروند.
    مشخص شد که به طور متوسط روزانه 20 عدد قرص 100 میلی گرم ترامادول مصرف می کنه که اعتیاد شدید به این قرص است و دکتر تعجب می کرد که چطور تشنج نکرده است. براش یک سری داورهای آرام بخش و خواب آور و تسکین اعصاب و رفع افسردگی هم داده ( به اقرار خودش خیلی دلتنگ می شه و زیاد گریه می کنه و مشکلات روحی این چنینی هم داره) و یک نوع قرصهای خارجی داده که به صورت زیرزبانی هر 6 ساعت باید مصرف بشه تا کم کم وابستگی به ترامادول را از بین ببره و در ادامه با کاهش مصرف و افزایش فواصل زمانی مصرف اینارو هم ترک کنه. پیش دکتر چیزی نگفت ولی از مطب که اومدیم گفت که این روش فایده نداره و دوستام هم نتونستن. فلانی خودش تصمیم گرفت بدون قرص ترک کرد و بعد هر روز تو جلسات NA می ره و پاک پاک است. فرق نداره من به این قرص ها معتاد می شم و از این حرف ها. گفتم بابا تو روزانه 20 قرص ترامادول تو معده ات می ریزی ولی الان هر 6 ساعت یک قرص با عوارض کمتر و به سفارش پزشک جایگزین می کنی اون هم به صورت زیر زبانی که عوارض گوارشی و غیره هم نداره بعدش در طول زمان به تدریج کاهش می دی و می زاری کنار. از نظر هزینه هم فرقی به حالت نداره که هزینه اش کمتر هم است. ولی باز توجیه نشده و می گه من همین کارو با ترامادول هم می تونم و به تدریج کمش کنم . می گم خوب چرا این کارو تا حالا نکردی جوابی نداره.
    واقعا گیر کرده ایم. خواهش می کنم ما رو راهنمایی بفرمائید. از اینکه وقت ارزشمند شما رو گرفته می شه واقعا شرمنده و ناراحت می شم امیدوارم که خداوند خودش جبران این انسان دوستی و نوع دوستی های شما رو به بهترین شکل و مطلوب شما عنایت فرماید.
    من خوشی ها و شادی هایم را در چشمان دیگران جستجو می کنم در نگاه عزیزانم و هم نوعانم

2. کاربر روبرو از پست مفید sabahiay تشکرکرده است .

sabahiay (سه شنبه 23 فروردین 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)